Top 10 indlæg 2018

Jeg har taget et smut kig bag kulissen og set på hvilke indlæg, der er blevet læst og set flest gange sidste år. Og dermed har jeg lavet en “top 10 indlæg 2018”.

Top 10 indlæg 2018

Det er meget sjovt at få et indblik i, hvad der bliver læst og af hvor mange. Som jeg kan se, så er det meget blandet. Der er lidt om arbejde og oplevelser. Og så er der faktisk ét indlæg, som jeg skrev tilbage i 2017, der har fået stor respons i løbet af sidste år, og faktisk stadig får det. Det er “Digital markedsføring er SoMe!”.

Det er et indlæg, hvor jeg skriver om det kursusforløb, jeg var på hos Bigum&Co. Det bedste kursus jeg nogensinde har været på. Det var så udbytterigt og hjalp mig med at indse, hvor fantastisk god jeg var til mit arbejde. Det blev bekræftet af flere omgange, både fra underviserne og mine holdkammerater.

Jeg er mega stolt over, at der er nogen som stadig læser mine gamle indlæg. Det er også dét indlæg, som har flest kommentarer – især fra andre kursister. Det er fedt at kunne inspirere andre og få den respons, som jeg har fået.

Læs eller genlæs de top 10 indlæg 2018.
  1. Så skete det
  2. Digital markedsføring er SoMe!
  3. Det rigtige valg
  4. Når arbejdet bliver en leg
  5. Livet går sin gang
  6. Hele ugen alene
  7. Den allerførste gang
  8. Året der er gået (2017)
  9. Dejligt med ferie
  10. Fødselsdagsfejring

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.