Hele ugen alene

Jeg havde ikke efterårsferie i sidste uge, men jeg var hele ugen alene. Og det var virkelig dejligt og tiltrængt. Det var en fantastisk og produktiv uge for mig, dog alt for kort. Men sådan er det jo gerne.

Man har en masser planer for ugen, weekenden eller ferien, men man når som regel aldrig alt det man har sat sig for. Og man burde efterhånden have lært det, sådan er det bare heller ikke.

Hele ugen alene

Hele ugen alene

Fordi jeg ikke har fået et fast arbejde endnu, så skal der jo sendes ansøgninger. Og jeg sender en ansøgning hver dag, for så tænker jeg, mine chancer efterhånden bliver større. Det er både opfordrede og uopfordrede ansøgninger, som bliver sendt.

Og med en hel uge alene, så var der tid til at skrive dem uden at blive forstyrret på den ene eller anden måde.

Som sagt, så havde jeg også lagt planer for, hvad jeg derudover også gerne ville nå. Jeg havde skrevet en seddel, hvorpå der stod, at der skulle gøres rent og ryddes op, og så havde jeg planer om at læse en bog færdig, tegne/male lidt, rydde op i mine digitale billeder, se lidt på bloggen og så gå en tur hver dag.

Tja, det lød ikke af meget, da jeg skrev tingene ned på et stykke papir. Derfor tænkte jeg, at det ikke ville være noget problem i at nå det hele. Men jeg blev da klogere allerede efter to dage.

Uanset hvad, så synes jeg faktisk, jeg nåede en del af mine planer. Jeg fik ikke læst bogen færdig, tegnet/malet eller kigget på min blog som sådan. Men til gengæld fik jeg virkelig gjort rent og ryddet op i mine ting. Og så fik jeg sendt en ansøgning og gået en tur hver dag.

Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg elsker at have lidt alene-tid. Fordi her kan jeg selv bestemme tempoet og “dagsordenen”. Der er en slags befrielse i det. Nu må du ikke tro, at jeg ikke kan lide at være sammen med andre, for det kan jeg. Men det er nu også bare rart at kunne være alene.

Søsterhygge

Der blev dog også tid til lidt søsterhygge, hvor vi skulle se trilogien “The Maze Runner”. Vi har været inde og se alle filmene i biografen, og nu havde min søster så fået filmene på dvd, så de skulle jo lige ses igen.

Som altid er det virkelig hyggeligt og sjovt at se film med min søster. Det var lang tid siden vi sidst havde set dem, så i stedet for bare at se dem, stillede vi spørgsmål om filmen. Såsom “er det ikke i denne film, han dør?” og “jeg har sådan set aldrig kunnet lide hende, lige fra første film”.

Jeg fortalte hende også om min uge, og hun gloede bare på mig med sådan nogle øjne, der sagde “det er din måde at slappe af på?”. Prøvede at forklare hende, hvorfor jeg godt kan lide at gøre rent og rydde op, men kunne godt se, at hun stadig synes, jeg var mærkelig. 😀

Jeg drømmer om…

Vi fik også berørt nogle lidt større emner. Jeg spurgte hende, om hun havde en drøm eller noget hun rigtig gerne vil se/opleve. Det vidste hun ikke rigtig. Hun drømmer da om at have en masse en penge, få sig en Range Rover (red. bil) og en villa, hvor der er plads til den store krystal-lysekrone, som hun så i London.

Altså vores Bedste har altid haft en drøm om at komme ud at køre i en Jaguar og så komme på racerbanen og køre vildt hurtigt i en rød Ferrari (tror nu ikke, det behøver at være sådan èn, bare den er hurtig). Det grinte hun lidt af og sagde, det er bare typisk Bedste.

Jeg selv har en drøm om at opleve hele verden, komme op i en luftballon og prøve Skydiving. Havde også som lille en drøm om at komme til Los Angeles og til Sydney, men drømmen var mere at gå oven på Harbour Bridge end at komme til Australien. Begge dele er nu gået i opfyldelse.

Det gode ved drømme er, at de ikke nødvendigvis går i opfyldelse, men de er gode at have. Men man kan arbejde på at få dem til at gå i opfyldelse.

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.