Isabell Valentin Pedersen


Det hele startede med, at andre jeg kender begyndte at lave deres egen form for blog på deres udvekslingsture eller længerevarende rejser. Og det synes jeg var sjovt at følge, samtidig en anderledes måde at holde en dagbog på. Så da jeg kom hjem fra min egen udveksling startede jeg på min egen blog på blogger.com.

Så begyndte jeg på arbejdsmarkedet og lærte mere om hjemmesider og andre blogs. Jeg var på kursus hos Bigum&Co., hvor jeg hørte mere om WordPress samt blogs. Èn af mine medkursister fortalte mig, at WordPress var et andet format rigtig mange virksomheder bruger. Jeg kendte ikke til WordPress, så derfor valgte jeg at lave min egen hjemmeside. Ikke kun for at få en “rigtig blog”, men også for at lære WordPress at kende.

En rejse for livet

Jeg valgte i sin tid, at bloggen skulle hedde “En rejse for livet”, fordi de rejser jeg har været på og kommer til at være på er en rejse for livet. Jo mere jeg begyndte at skrive fandt jeg ud af, at det ikke kun behøvede at være fysiske rejser, der var en rejse for livet.

I dag er der både indlæg om koncerter, film, teateroplevelser, markedsføring og nogle mere personlige indlæg. Selvom det måske ikke er alt, der kan kun ind under “en rejse for livet”-konceptet, så er det stadig en del af min egen rejse i livet.

Derudover kan jeg godt lide variationen i det. Og så elsker jeg at skrive og fortælle historier. Samtidig udfordrer det mig også både skrivemæssigt og SEO-mæssigt.

Om mig

Jeg er 32 år gammel og bor i Hvidovre. Er vokset op i Karlslunde, gået i skole i Jersie og gymnasie i Greve. Jeg er gået direkte fra 9. klasse til gymnasiet og så direkte videre til Copenhagen Business School, hvor jeg både tog min bachelor og kandidat.

Det har ikke altid været let for mig, men jeg elskede at gå i skole og lære nye ting. Føler dog ikke altid, jeg rent faktisk lærte så meget i mine historie-, biologi- og geografitimer i skolen, da vi havde rigtig mange forskellige lærer. Men har alligevel lært en del, kan jeg se i dag, både i skolen og på gymnasiet.

Da jeg startede på Copenhagen Business School var det en stor omvæltning for mig, for jeg lå lige pludselig ikke blandt de studerende med de gode karakterer. Men jeg føler dog trods alt, at jeg har lært en del, som jeg både kan bruge i min hverdag og mit arbejde.

Jeg blev uddannet som Cand.ling.merc. i Interkulturel Marketing. Når folk spørger, så siger jeg som regel, at jeg er uddannet indenfor international marketing, for det forstår de bedre.

Efter jeg blev færdiguddannet den 16. december 2013, gik jeg arbejdsløs i næsten 7 måneder. Herefter fik jeg jobbet i FSR – danske revisorer, hvor jeg arbejdede i næsten 2,5 år før jeg sagde op.  I dag arbejder jeg i A/S BEVOLA med marketing og kommunikation, hvilket jeg har gjort siden januar 2019.

Mine drømme

Jeg drømmer om at arbejde med markedsføring og kommunikation især med den digitale version. Fuldstændig som rigtig mange andre også gør. Jeg er vild med, hvordan den digitale markedsføring/kommunikation hele tiden udvikler sig. Det er blandt andet dét der gør det udfordrende og sjovt at arbejde med.

Der er ikke en branche jeg hellere vil arbejde i end andre. Jeg kan godt lide at sætte mig ind i nye områder og udvide min egen videnspalette. Er meget nysgerrigt anlagt samt hurtig til at sætte mig ind i en givende situation, der skal kommunikeres ud eller løses. Det ligger ligesom i min natur.

Men jeg må da indrømme, at drømmen også er at kunne arbejde i en international virksomhed, hvor jeg ikke kun får lov til at komme ud og rejse. Men eventuelt kan arbejde i udlandet i en periode.

Min ultimative drøm er nemlig at opleve hele verden. Så at kunne kombinere det med at bosætte sig og arbejde i udlandet i en periode, vil kun være win-win.

Jeg har blandt andet et stort verdenskort, som skal vise hvor jeg har været og hvor jeg godt kunne tænke mig at besøge.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.