For et par uger siden var Tom Jones i Tivoli for at give koncert til Fredagsrock, og jeg var selvfølgelig tilstede. Aldrig i mit liv har jeg set så mange pensionister på én gang!

Tom Jones i Tivoli
Sir Tom Jones i Tivoli

Manden er 78 år på vej til sine 79 år, men det kunne ikke mærkes. Jo, bevares han bevæger sig ikke meget på scenen og når han holder de lange (og nogle gange høje) toner, så kan man høre på hans røsten, at han ikke er ung. Men udover dette, så kunne man ikke mærke, at han var en ældre herrer.

Der blev stadig smidt og viftet med trusserne, og hans stemme er helt fantastisk. Han er en ren entertainer. Jeg kan i hvert fald ikke mindes hvornår jeg sidst har danset så meget til Fredagsrock.

Der var gang i den hele aftenen igennem. Også selvom han sang nogle af hans nyere og mindre kendte sange, som var lidt mere stille og roligt, så var der gang i den. Mange af de nye sange er meget gospel og country inspireret, hvilket faktisk fungerede ret godt.

Der var mange sange, hvor jeg havde glemt eller hvor jeg ikke vidste, at det var ham som sang den. Han havde også valgt at synge nogle coversange. Han sluttede blandt andet af med Louis Armstrongs “Wonderfull world” og Prince “Kiss”, som var med til at fuldende hele koncerten.

Naturligvis glemte han ikke at synge hans gode gamle hits, såsom “Sexbomb”, “Delilah”, “What’s new Pussycat?”, “It’s not unusual” og “She’s a lady”. Alle disse klassikere havde han peppet lidt op, hvilket gjorde dem 20 gange bedre end den originale, synes jeg i hvert fald.

En næsten fyld have

Som sagt var der mange pensionister tilstede, hvilket var helt vildt. Jeg var derinde ved 19.30-tiden og allerede der var der nærmest fyldt med mennesker. Fandt dog en plads til mig og min veninde, hvor vi stadig ville kunne se scenen og Tom Jones.

Det vigtigste var jo også atmosfæren og musikken. 😉

Jeg er lidt vant til efterhånden at folk skubber og prøver at komme så tæt på som overhovedet muligt, og især når der også er Inner Circle til Fredagsrock. Det tænkte jeg så ikke, jeg ville skulle opleve her denne aften, men der tog jeg i den grad fejl. Pensionister er jo nærmest værre. Der var også en mand, som faldt oveni andres øl på græsset fordi han ikke selv kunne stå på sine ben. Man skulle jo tro, jeg var til rock-koncert. :O

Dog ødelagde det ikke stemningen eller koncerten. Det var ikke siden 1966, at Tom Jones sidst havde været i Tivoli. Han har optrådt i Danmark tidligere, men giver han koncert et andet sted, så skal jeg helt sikkert have min Bedste med ind og se ham. 😀

Hun var ikke med, da hun er blevet bange for at komme til Fredagsrock efter hun var med inde og se Kim Larsen sidste år.

Tom Jones Fredagsrock
Tom Jones - en fyldt have
Tom Jones - fyldt have

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.