Lune Larsen i Tivoli

I fredags var jeg til Fredagsrock sammen med min Bedste og søster. Vi ville alle gerne ind og høre Lune Larsen i Tivoli (aka Kim Larsen). Det var en helt fantastisk koncert, selvom der var alt for mange mennesker derinde!

Lune Larsen i Tivoli

Vi så Lune Larsen i Tivoli

Hele Danmarks Kim Larsen spillede inde i Tivoli fredag den 13. juli. Det var to år siden sidst, han spillede til Fredagsrock i Tivoli. Sidste gang var jeg ikke derinde. For at sige, jeg faktisk ikke kan huske nogensinde at have været til en Kim Larsen koncert. Da han nu er syg og man ikke ved hvor længe han er her endnu, så er det jo også nu man skal ind og opleve ham. 😉

Vi tog derind i håbet om, at vi kunne komme ind i Tivoli. Vi var der ca. 19.15 og kom ind i Tivoli ca. 15 minutter senere. Der var så ingen af os, der havde læst eller set noget om en inner circle på Plænen, så vi blev lidt overrasket over at se, der var spærret af. Men vi fik en god plads trods alt.

Det er lang tid siden min Bedste har været til Fredagsrock i Tivoli. Selvom det er en kunstner, som hun kender og gerne ville høre, så var hun ikke lige forberedt på de mange mennesker der ville komme. Det var min søster og jeg da heller ikke rigtig, men vi vidste trods alt, der altid kommer mange mennekser ind til Fredagsrock. Især når solen skinner og det er ferie i ovenikøbet.

Søde og gode mennesker omkring os

Men min Bedste blev meget forskrækket og bange. Hun blev også skubbet en del gange og en enkelt gang var hun ved at falde, fordi folk ikke lige altid tog hensyn. Der var hun parat til at gå hjem. Men vi var så heldige, at der stod nogle søde mennesker rundt omkring os og hjalp os. Vi havde ligesom fået dannet en mur rundt om hende, og vi prøvede for så vidt muligt at få folk til at gå udenom, for man kunne ikke komme igennem der hvor vi stod.

Vi havde også en security lige ved vores side, som kom lige så snart vi rak hånden op. Der var virkelig god service på. De fleste mennesker var også søde. Der er jo altid nogle som måske lige skulle have fået en øl eller to færre, eller i hvert fald fået lidt mad undervejs for at absorbere det hele lidt bedre. Og så er der også bare nogle, som ikke skulle være taget i byen. Men sådan er det. Hvis ikke de var der, ville det næsten også være mærkeligt.

Vi blev til gengæld også ret glade for at læse og høre, at Tivoli havde fået lukket indgangene til Tivoli. Nu kunne folk kun komme ind, når der var nogle som gik ud af Tivoli. Der kunne så heller ikke være flere mennesker derinde. Eller sådan følte vi det i hvert fald. 🙂

Lune Larsen i Tivoli Lune Larsen i Tivoli Lune Larsen i Tivoli

Fantastisk koncert

Da Kim Larsen kom på scenen så løftede Tivoli sig. Det kan godt være vi ikke kunne se ham, men det ødelagde ikke oplevelsen, tværtimod. Man kan så også sige, at der var ikke nogen som rigtig kunne se ham, medmindre de stod meget tæt på scenen. Den gode gamle Kim sidder jo ned til sine koncerter, da han ikke er så godt gående længere.

Men vi stod godt! Lyden var fantastisk og vi kunne se storskærmene uden problemer. Jeg kunne faktisk også godt se nogle af bandets medlemmer oppe på scenen, selvom det ikke rigtig betød noget. Så det hele var en ret god oplevelse alligevel.

Han sang de kendte sange og et par enkelte af nyere dato. Det var alt sammen rigtig godt. Og det han fik sagt imellem sangene var også rigtig godt og meget passende både i forhold til sangene og hvad der foregår i øjeblikket i Danmark og i verden i disse dage.

Der var et par sange, som jeg da godt gad at have hørt ham spille, men sådan er det altid. Især også når manden har så stort et repetoire bag sig. Selvom der var alt for mange mennesker samt min Bedste blev bange og aldrig mere skal til Fredagsrock eller nogle lignende koncerter, så synes jeg, det var det hele værd. Jeg er i hvert fald meget glad for, at jeg nåede at komme ind og opleve ham! 😀

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.