Justin Timberlake i Royal Arena

Jeg er stadig høj efter at have set Justin Timberlake i Royal Arena. Det var virkelig en helt igennem fantastisk oplevelse og ikke mindst den bedste fødselsdagsgave fra mig selv.

Da jeg hørte, at han ville komme til Danmark igen, var jeg bare sådan, at jeg måtte simpelthen have en billet! Og da koncerten var dagen efter min fødselsdag, så var det jo en perfekt gave til mig fra mig. 🙂

Jeg oplevede ham også sidste gang han var i København. Dengang var det i Parken, han spillede. Det var også min første koncert, hvor jeg var alene afsted. Ligesom dengang, var jeg også alene afsted denne gang.

Justin Timberlake i Royal Arena

He brought sexy back

Da jeg skulle købe billetten, sad jeg i kø, ligesom de fleste andre mennesker, og så vidste jeg godt, hvor jeg ville side. Jeg syntes nemlig, der hvor jeg sad til Carpark North koncerten, sad jeg rigtig godt, og jeg ville derfor gerne sidde nogenlunde samme sted.

De første par billetter jeg fik, sad jeg for langt væk. Efter et par gange sagde den lige pludselig, at der ikke var flere billetter tilbage og jeg gik selvfølgelig i lidt panik. Men det lykkedes mig gangen efter og jeg fik en billet ikke langt fra der hvor jeg sad sidst. Så jeg var bare ovenud lykkelig. 😀

Dagen kom så i lørdags og hvis jeg selv skal sige det, så sad jeg virkelig godt. Jeg sad tæt på scenen (hovedscenen) og jeg kunne se det hele. Han havde ligesom en lang scene med sig, så han og danserne kom længere ud til folk. Jeg synes, det var en genial måde at gøre det på.

Han sang mange af de store hits igennem tiden, men også en hel del fra det seneste album. Jeg er helt vild med hans musik både det gamle og det nye. Hvis man spørger mig, så vil jeg sige, at “Man of the Wood”-albummet er det bedste album han har lavet. Den er meget personlig, teksterne er gode og musikken er genial. Så er det også det album jeg har hørt flest gange. Ja, jeg er ret vild med det!

Hans gamle sange havde han remixet, hvilket jeg egentlig ikke syntes gjorde noget. Det var ikke fordi han ødelagde dem eller noget. Det passede meget godt med tiden. Han dansede og sang, og så spillede han et par gange på sin synthesizer. Ej, men det hele var bare genialt!

Jeg havde en fest fra start til slut. Og da det hele var slut, ville jeg bare gerne have mere. Overvejede faktisk at købe en billet til dagen efter, bare for at høre og se ham igen. Men jeg gjorde det ikke.

Anmelderne v. fans

Anmelderne, synes jeg, var alt for hårde imod ham. Så jeg var da glad for, da jeg læste nogle udtalelser fra andre, der havde været inde at se ham, at de var lige så begejstret som jeg var. Men nogle gange kan man altså ikke stole på

Han var også selv meget rørt over den modtagelse han fik. Der var flere gange, hvor han simpelthen ikke kunne komme videre pga. jublen, skrigen og klappen fra publikum. Det var så smukt og gav mig også lidt gåsehud.

Jeg kan altid godt lide, når man kan høre publikum synge med på sangene, og det kunne man opleve flere gange. Det var i hvert fald også meget bedre end sidste gang jeg oplevede ham. Der gik det lidt galt ved en eller to af sangene, hvor publikum ikke rigtig kunne teksten. Men det var der ikke noget om denne gang.

Anmelderne synes heller ikke lyden var særlig god. Det kunne jeg altså ikke høre. 😉 Man kunne høre ham synge og snakke, så synes ikke, lyden var dårlig eller at orkesterets bas eller trommer overdøvede alt og alle.

Man kan ikke andet end at sige, at anmelderne og fans er ikke enige, og det er lidt som om de var til to forskellige koncerter. Men sådan er det jo nu engang.

Justin Timberlake i Royal Arena Justin Timberlake i Royal Arena Justin Timberlake i Royal Arena Justin Timberlake i Royal Arena

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.