For en uge siden var jeg inde og se film på plænen, i Tivoli. Det er noget, som de kører her henover sommeren. Så hver søndag i juli måned kan man sætte sig ind på plænen i Tivoli og se film.

A Star is Born

I søndags viste de “A Star is Born”. Dén med Bradley Cooper og Lady Gaga. Det er en film jeg aldrig har set før, men har hørt meget godt om den.

Min veninde, som jeg var med inde og se filmen med, havde heller ikke set filmen før. Så det var første gang vi sad derinde på Plænen i Tivoli for at se film, men også første gang vi begge så “A Star is Born”.

Det var en virkelig god film. Jeg var dog ikke helt så solgt, som mange andre måske var eller har været. Men Lady Gagas præstation var jeg meget overrasket over. Hun gjorde det virkelig godt!

Jeg kunne også godt lide, at de under hele indspilningen af filmen er sunget live. Lidt ligesom man også gjorde i sin tid under indspilningen af f.eks. “Mamma Mia”, “Les Miserable” og “The Greatest Showman”. Det giver bare en anden dynamik til filmen.

Hvorfor jeg måske ikke var helt solgt på filmen har måske noget at gøre med, at den også handlede meget om en alkoholisk person, som havde problemer. Personen får dog hjælp, men en person for vedkommende til at føle sig uvelkommen og grunden til, at det vil komme til at gå udover den person man elsker.

Det ender sørgeligt, men ikke uventet for mit vedkommende. Jeg så det komme. Lad mig sige det sådan, at jeg ikke fældede tårer i løbet og i hvert fald ikke til sidst i filmen.

Film på plænen

Det er ikke sidste gang, at jeg tager ind i Tivoli for at se film. Det er helt sikkert. Jeg skal dog bare være opmærksom på, at selvom det har været lunt eller varmt i løbet af dagen, så kan det godt blive ret koldt om aftenen. Især når der er tale om den klassiske danske sommer, og når vinden er kold!

Der er dog mulighed for at låne tæpper derinde. Tivoli har lagt nogle tæpper til rådighed. Enten til at sidde på eller til at lune sig med.

Jeg havde dog taget mit fine picnic-tæppe med derind, som vi sad på. Da vi ankom tænkte vi, “hold da op, hvor er her mange mennesker”. Og der var virkelig mange mennesker, men vi kunne se, at der var en stor grøn plet, hvor der ikke sad nogen mennesker. Så blev vi alligevel lidt lettede igen. 🙂

Vi gik ind i Tivoli Food Hall og købte noget mad. Da vi så kom hen til Plænen forstod vi hvorfor der ikke var nogen, som sad der. Der var højtalere og en pæl i vejen. 😀 Men vi fandt en plads, hvor vi kunne se det hele.

Selvom det var koldt, så var det meget hyggeligt. Skærmen gik kun i sort én gang. Og en lille dreng kunne sangene, så han stod lige bag ved os og sang med på en eller to sange, inden han og hans familie gik videre.

Jeg kan klart anbefale at tage derind for at se film og ikke mindst få den fine og anderledes oplevelse i Tivoli. Du kan se programmet her, på søndag viser de “Mamma Mia – Here we go again” og næste søndag er det “Bridget Jones’ Diary”.

Masser af folk til Film på Plænen
Helt fyldt plæne
A Star is Born - Film på Plænen

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.