I fredags, på Langfredag, tog min Bedste jeg ind og så “Påske i Tivoli”. Tivoli bliver 175 år den 15. august 2018 og det skal jo fejres. Så derfor havde de for det første “Vinter i Tivoli” og nu hvor de åbnede op for sommer-sæsonen allerede den 24. marts og det var op til Påske, var det jo oplagt at have “Påske i Tivoli”.

Påske i Tivoli

Masser af påskeæg overalt

De havde gjort et godt stykke arbejde med at få hængt og lagt påskeæg overalt i Tivoli på den ene eller den anden måde. Ligesom de også havde fået plantet nye blomster og lagt nyt græs forskellige steder. Det var virkelig forårsagtigt at være derinde. Det hjalp også en her del, at der var blå himmel og solen skinnede. Så man virkelig kunne nyde det hele.

Folk var glade og forlystelserne var godt i gang over det hele. Så det var næsten som om det var sommer, bortset fra det forår og koldere end om sommeren. 😉

Påske i Tivoli

Påske i Tivoli

De havde også sat blomster på nogle af deres statuer. Det hele var bare med til at pryde og festliggøre det hele lidt mere. Masser af farver, glade farver, som fuldendte det hele.

Påske i Tivoli Påske i Tivoli Påske i Tivoli Påske i Tivoli Påske i Tivoli Påske i Tivoli Påske i Tivoli Påske i Tivoli

Dyrene havde fundet derind

Der var ikke kun blomster, påskeæg, spring og glade farver at se derinde. Der var også et par dyr at finde derinde. Foruden de sædvanlige påfugle, ænder, duer og krager.

Påske i Tivoli Påske i Tivoli Påske i Tivoli

Så var der også får og små lam derinde. Ligeledes kunne man også få lov til at se kaniner, kyllinger og grise. De var godt nok ikke i live nogle af dem, men de var stadig derinde. 😉

Nyd solen mens den er her

Vi satte os fx ned på en bænk ved bådene, hvor vi bare sad og nød solen samt så på de mange mennesker der gik forbi os. Det er noget vi plejer at gøre uanset hvor vi er henne. Det er ret afslappende for os.

Og da vi havde siddet der et stykke tid, så gik vi ned til søerne ved plænen og sad der og så på springvandet og selvfølgelig menneskerne. Det var virkelig dejligt bare at sidde der og nyde solen. Men det var også sådan, at vi blev enige om, vi nok hellere måtte tage hjemad igen for klokken var også blevet mange. Det eneste er bare, vi ikke helt havde lyst til det, fordi det var så dejligt et vejr, men du ved, vi tog hjemad alligevel. 🙂 Det var også begyndt at blive lidt koldere.

Men det var en dejlig dag. Og hvis du også har været derinde i Påsken, så ved ud også hvad jeg taler om. Det er sidste dag, hvor man kan se “Påske i Tivoli”, så hvis du ikke nåede det, er der stadig et par timer at køre på. Men ellers så kan man nå at nyde hele sommersæsonen med masser af musik samt liv og glade dage, for Tivoli lukker ikke før den 23. september. 😉 Har du ikke allerede fået set det, så læs her programmet for Fredagsrock og Lillefredag.

Påske i Tivoli Tivoli i Påske

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.