VM-bold i Tivoli

Jeg nåede ikke ind i Tivoli, da Danmark spillede deres anden landskamp. Men da Tivoli fik lov af DR at sende 1/8 finale på storskærm, var jeg da derinde! Jeg skulle ikke gå glip af at se VM-bold i Tivoli. 😉

VM-bold i Tivoli

Fordi jeg havde hørt, at der ville komme rigtig mange mennesker derind, tog jeg afsted i god tid. Måske i lidt for god tid. Men vejret var godt og de viste jo Spanien-Rusland kampen på storskærm på plænen.

VM-bold i Tivoli

Jeg var taget derind alene. Så da der kom flere og flere mennesker i løbet af den første 1/8 finalekamp, blev det lidt sværere for mig at gå væk fra min plads. Det var en virkelig god plads jeg havde fået mig der, så jeg ville jo ikke miste den.

På et tidspunkt, da jeg virkelig ikke kunne holde mig, spurgte jeg det par, som sad ved siden af mig, om de lige ville se efter min pose med min jakke i. Jeg skulle jo nok skynde mig tilbage. Og jeg kom da også tilbage til min gode plads igen. 🙂

Lige op mod slutningen af kampen ser jeg så én ude i mængden af de mange mennesker som jeg kender. Jeg vinker som en lidt gal person for, at hun skal få øje på mig. Det gør hun så ikke. Jeg sender hende et par snaps i stedet, som hun heller ikke ser.

Hun går så forbi igen sammen med hendes veninde, og denne gang vinker jeg som en gal. 😀 Hvilket var en succes. Hun får nemlig øje på mig og vinker tilbage. Jeg prøver at få øjenkontakt med hende igen, da jeg kan se, de står og snakker om hvor de kan sidde. Der var nemlig plads hvor jeg sad. Det ender med de kommer hen og sætter sig ved. Nu var jeg lige pludselig ikke så alene mere.

Kampen går i gang kort tid efter, og hele Tivoli går amok. Især da vi inden for de første to minutter scorer!!! Der blev hoppet, danset, krammet, råbt og smidt med øl. Der var en euforisk stemning… lige indtil Kroatien selv score. Det var så uheldigt som det nu kunne være.

Danmark havde en del chancer og sad på kampen. Det var en rigtig god kamp. Men den kommer ud i ekstra spilletid, hvor Danmark virkelig sætter pres på kroaterne og havde mange chancer, men ingen mål. Kroatien var lige ved at afslutte kampen, da de får straffespark. Men Danmark har verdens bedste målmænd ved det her VM, som selvfølgelig tager bolden!

Ekstatisk stemning i Tivoli

Så vi skal ud i straffesparkskonkurrencen. I Tivoli er stemningen helt vild og  der var mange som ikke turde se op på skærmen imens det stod på. Jeg har dog aldrig oplevet, at stemningen kan være så løftet og ekstatisk det ene øjeblik og i det næste er der helt stille. Ingen siger rigtig noget, ingen råber noget, der er ingenting. Helt stille. Det var ret vildt – tror jeg ikke, jeg har oplevet før.

VM-bold i Tivoli VM-bold i Tivoli

Alle ser med når der er VM-bold i TV

Det kan godt være Danmark ikke længere er videre, men de har gjort det godt alle sammen. Og det er ret vildt at tænke på, hvor langt vi rent faktisk kom.

Og så gjorde de det, som mange håber på at gøre eller opleve, nemlig at samle hele Danmark. Hvilket de i den grad gjorde. Der er altid en del snak om fodbold i de uger, der spilles VM eller EM. Men denne gang var Danmark jo også selv med, så der var flere der snakker om det og ser det.

Der har ikke været så mange mennesker der har set VM-bold i TV som i år. Det er alligevel ret godt. Jeg tror også, dét at det har været godt vejr i Danmark også har spillet en rolle. For det har været lettere for folk at samle sig om de forskellige storskærme rundt om i landet.

Min Bedste har fx ikke set så meget fodbold i sit liv, som hun har gjort i de sidste par uger. Og for første gang, har de hold hun har “holdt” med rent faktisk vundet! Det er ret vildt!

Det plejer at være sådan, at når Danmark spiller eller det hold som hun holder med spiller, og hun ser det i TV taber de. Når hun ikke ser det i TV spiller de godt og score. Vi er ikke overtroiske eller noget, men lige hvad angår det her er vi. Hun plejer selv at sige, det er fordi det rager hende en høstblomst – især fodbold.

Men som sagt, har de hold hun har holdt med vundet. Den seneste kamp, hvor det skete, var, da England spillede mod Colombia. Hun ville holde med England, fordi hun synes, der var for mange hold fra latinamerika der var med. Og så spillede England i røde bluser, hvilket man jo automatisk så skal holde med. 😉

De skulle så også ud forlænget spilletid og ud i straffesparkskonkurrence. Det var så sjovt at høre hende under straffesparkene. Hun fortalte den engelske målmand hvor han skulle stå eller rykke hen. Og hun fortalte de engelske spillere hvor de skulle skyde hen – OG de gjorde det. Det var så morsomt at se og høre!

Og ja, jeg beklager mit høje grin. Ved ikke helt hvad der sker for det, men det var virkelig sjovt. 😀

Men nu har hun et problem, fordi England skal møde Sverige. Tror nu bare, vi tager en kamp ad gangen – ligesom spillerne. 😉

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.