I sidste uge var jeg til koncert med min søster. Det er virkelig lang tid siden sidst vi har været til koncert sammen, så det var dejligt, at det endelig lykkedes. Vi var inde og se Harry Styles. Du ved, ham fra OneDirection. 😉

Harry Styles

En hyggelig aften med søster

Jeg havde købt billetterne sidste sommer, og dengang vidste min søster ikke rigtig om hun ville med. Men en lille måneds tid før koncerten sagde hun, at hun gerne ville med. Og det var jo dejligt.

Vi snakkede også om det noget tid inden vi skulle afsted, at vi sådan set ikke havde været til koncert sammen siden vi var inde og se OneDirection. Og det var vi for ca. 3 år siden. At vi så lige skal ind og se tidligere medlem af 1D var jo kun lidt komisk.

Vores forventninger var ikke særlig høje. Fordi Harry Styles har jo kun udgivet et enkelt album med 10 sange. Og så kender man jo til hans optræden fra hans tid med 1D, men nu skulle han jo være alene på scenen. Så vi vidste jo, at han synger og performer godt, men nogle større forventninger havde vi egentlig ikke.

Men jeg må sige, at han levede i hvert fald op til vores forventninger og mere end det.

Farverig koncert

Koncerten foregik i Royal Arena. Det var min anden gang jeg var derinde, men det var første gang min søster var derinde. Og man ved jo, at lyden er god derinde, hvilket den i den grad også var denne gang.

Lige hvad angik opvarmningen, Mabel, kunne lyden godt have været bedre, men værre var det heller ikke.

Harry Styles sang jo alle sine egne sange, et par coversange og selvfølgelig også et par 1D sange. Alt var godt og scenografien var også virkelig god. Der var to kæmpe skærme der ligesom kunne forskydes, så den bagerste skærm også kunne bruges som baggrund. Det hele så fantastisk ud.

Harry Styles i Royal Arena – Ghost

Ved en af hans sange, der stod en del med et stykke papir i hænderne, hvor man kunne se en regnbue. Der stod min søster og jeg og kiggede på hinanden, og sagde nærmest i kor, at nu havde vi gået glip af noget igen. Men heldigvis var vi ikke de eneste. Ellers var der også en del farver med i showet, især på skærmene. Men så er Harry bare en farverig person i sig selv og i hans musik, der er noget for enhver smag. Det synes jeg er fantastisk!

Noget som vi så også kunne glæde os over, var, at han på et tidspunkt kom meget tæt på os. Der var nemlig opsat en lille scene nede hvor bl.a. lyden bliver styret, som var næsten på midten af gulvet. Så der må man bare sige vi var heldige endnu engang. 🙂

Harry StylesHarry Styles

Harry Syles i Royal Arena – up close

Harry Styles i Royal Arena – afslutning

Klar til næste koncert

For første gang var jeg til koncert med min søster, hvor jeg rent faktisk kunne teksten til flere af sangene! Det har jeg ikke prøvet før, så det var også ret sjovt. 🙂

Da koncerten var færdig snakkede vi om, at det havde været en fantastisk koncert. Og når han kommer til Danmark igen, så skal vi da også ind og se ham. Han kan nemlig noget med publikum – han laver sjov og formår at få publikum med under hele koncerten. Det er noget helt specielt.

Men inden han kommer igen, så tager vi lige en anden koncert inden da. 😉

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.