Kender du det

Kender du det? Når hverdagen bliver kedelig og forudsigelig? Det gør jeg. Ikke fordi der aldrig sker noget uforudsigeligt, men hverdagen kører ligesom i ring.

Kender du det
Når hverdagen kører i ring

Står op på samme tidspunkt (cirka), spiser morgenmad og tager tøj på. Læser nyhederne på de sociale medier. 😉 Går i gang med ansøgningerne og inden jeg ved af det, så er det blevet eftermiddag og aften. Og så starter vi forfra dagen efter.

Hverdagen er hvad man gør den til. Og jo, der er da dage, som ikke ligner dagen før. Men de fleste ser ens ud, føler jeg. Sådan er der nok mange der har det. Jeg synes faktisk også kun det er sådan, når vejret er gråt og koldt, at det er sværere at ændre dagen. Måske er det bare mig!?

Gengangere

Men ikke kun går hverdagen i ring, jeg ser også det samme ske udenfor mit vindue hver dag (mere eller mindre det samme). Jeg kan næsten sætte mit ur efter de folk, der går om morgenen og kommer hjem igen om eftermiddagen. 

Jeg husker også, da jeg gik i skole og på arbejde, så mødte man f.eks. også mange af de samme mennesker på gaden, i toget eller bussen. Det var ikke noget, jeg som sådan lagde meget mærke til som barn. Men jo ældre jeg blev, jo mere lagde jeg mærke til det. Det var primært de samme mennesker jeg mødte om morgenen på vej i skole/på arbejde og eftermiddagen på vej hjem.

Nogle gange så jeg én person, som jeg sad over for på vej til arbejde om morgenen, og den samme jeg sad over for på vej hjem sent om aftenen. Man tænker gerne, hvad er chancen for det? Den er åbenbart større end man går og tror.

Der bor f.eks. en pige i nærheden af mig. Hun står af bussen hver dag omkring kl. 15. Hun tager på vejen hjem over til gyngerne og gynger i cirka 10-15 minutter. Når hun er færdig går hun enten hjemad eller tager hen til den næste gynge, som er en sansegynge, og sidder der i lidt tid. Jeg tænker, at enten så er det hendes lille frirum eller også vil hun virkelig ikke hjem.

Jeg kender i hvert fald godt følelsen. Eller kan i hvert fald godt huske følelsen. Nu ved jeg så heller ikke noget bedre end at tage en lille gyngetur. Det er næsten ligeså befriende som en gåtur. Og så bringer det bare gode minder frem.

Kender du det?

Når ens hverdage minder meget om hinanden, så kan det også være svært at holde styr på hvilken dag eller dato det er. Dog kan jeg godt kende forskel på hverdag og weekend, for det kan mærkes på børnene i boligområdet. I weekenden bliver de nemlig sendt ned på legepladsen fra omkring kl. 10.00. Og legepladsen er lige udenfor mit vindue. Men det er da dejligt med lidt larm. 😀

Jeg siger hver gang til mig selv, når hverdagen begynder at gå i ring og være lidt kedelig, at det skal jeg ændre. Nogle gange lykkedes det mig, og andre gange ikke så meget. Jeg ved jo, det kun er for en lille periode, indtil der sker noget, som gør, at min hverdag ændres.

Men jeg ved dog, at jeg kan ikke vente med at se, hvad 2019 kommer til at byde på for mig. Forhåbentlig sker der noget, som gør, at min hverdag ændres til det bedre. 😉

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.