Nogen vil måske sige, at det er sent at se tilbage på året der er gået. Jeg vil bare sige, at uanset hvornår eller hvilken måned man er i, er det aldrig for sent at se tilbage på året der er gået. Mange ser tilbage på de mange foregående år i tide og utide.

2014 for mig har været lidt af en rutsjetur. Startede ud med at være færdiguddannet og herefter arbejdsløs. Efter næsten 7 måneders søgen og et enkelt jobinterview var heldet endelig med mig. Jeg kom via et vikarbureau til en jobsamtale hos FSR – danske revisorer samme dag som jeg var inde til samtale i vikarbureauet. Efter 7 ugersprøvetid skrev jeg under på kontrakten og var dermed officielt ansat. ?

Første fuldtidsjob hos FSR – danske revisorer

Nu har jeg så arbejdet der i lidt over 7 måneder og hold da op, hvor har jeg prøvet meget. Først skal man jo lige finde sin plads i teamet samt i resten af firmaet. Og da min stilling er helt ny, har der ikke været noget at kunne gå efter før, hvilket har været godt. Men nogle af de opgaver jeg sidder med var opgaver jeg havde fået overdraget af nogle andre kolleger, som ikke længere arbejdede der. Og da ingen andre ved hvad kollegerne arbejdede med, har det så også været svært at finde en rutine…

Det næste var så fyringsrunden, her blev næsten hele mit team fyret og jeg ville også have været blevet fyret, hvis ikke det var fordi der var en anden chef, som godt kunne se mig i hans team. Fra 1. januar kom jeg til et nyt center med en ny chef og kolleger. Så nu kan jeg starte forfra med at finde min plads. Men det er jo en del af livet og ikke mindst arbejdslivet nu til dags.

Kort efter fyringsrunden, skulle vi til Bruxelles. Vores julefrokost/-studietur, som jeg skrev om i sidste indlæg. Det var ikke kun en hyggelig og lærerig tur, men en helt igennem fantatisk oplevelse for mig.

Personlige oplevelser i 2014

Det var også i 2014, at jeg ramte det første af mange skarpe hjørner, jeg blev 25 år. ? Det var første gang siden min 18 års fødselsdag, at jeg holdt en lidt stor fødselsdag. Det var en virkelig hyggelig dag/aften, og jeg havde selv stået for det hele. Det har jo været en utrolig varm sommer og da jeg har fødselsdag i august, var det også denne dag en utrolig varm fødselsdag. Nu tror jeg, der kommer til at gå nogle år før jeg holder en stor fødselsdag igen, men man “skal jo aldrig sige aldrig”.

Jeg nåede at være til 2 store koncerter og en masse små “FredagsRock” koncerter i Tivoli. Det var også et år, hvor der har været mange biografture, men der har jo også været en hel del gode film. ? Jeg tror nu ikke, at det bliver meget anderledes i år. 2014 var også året, hvor jeg havde vundet billetter til “juryens votering” til Eurovision Song Contest. Selvom det ikke er noget jeg som sådan tilhænger af, så var det en speciel oplevelse at være tilstede og få den oplevelse med.

Søsters konfirmation og turen til N.Y. City

I 2014 var det min søsters tur til at blive konfirmeret, hvilket også var 10 årsdagen for min konfirmation og Blå Mandag. Det var en fantastisk dag og min søster så utrolig smuk ud. Bare det at se hendes glade ansigt hele dagen igennem med de små overraskelser i løbet af dagen var lykken og det hele værd for mig. ?

Det blev til en enkelt rejse (udover Bruxelles) i året 2014. Turen gik til New York sammen med min søster og vores Bedste. Det var også Bedste og min konfirmationsgave til hende. Vi nåede at se en hel del på meget kort tid, og det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har været derovre!

Året der rinder ud…og et kig ind i det nye

Jeg sluttede året med at ligge syg, og jeg gik ind i det nye år syg. Det har jeg kun prøvet én gang før, da jeg var mindre. For mange år siden havde jeg fået skoldkopper op til julen. En anden gang var jeg blevet meget syg op til Nytårsaften. Jeg kan bare sige, at jeg husker det svagt. Jeg var kun en lille pige, men denne gang vil jeg kunne huske i mange år endnu.

Hvad skal der så ske i 2015??? Det ved jeg ikke engang selv. Man har altid så mange planer for året der kommer. Men hvor mange af dem får man egentlig gjort noget ved…

Jeg håber i hvert fald på at komme ud at rejse. Om det bliver til en enkelt eller flere ture, det vil tiden vise. Om det bliver i år, at jeg flytter ind omkring byen (KBH) eller til næste år, det vil tiden også vise.

Én ting er sikker! Jeg ved, jeg skal arbejde, være sammen med min familie og venner. Jeg skal se en eller flere af dem jeg var sammen med i Australien. Og så vil der være en masser små, kulturelle oplevelser. Jeg glæder mig i hvert fald til at se hvad der kommer til at ske. ?

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.