Sidste fredag spillede D-A-D i Tivoli til Fredagsrock. Det er ikke første gang de spiller der, og det er heller ikke første gang jeg ser dem i Tivoli. Men det gjorde ikke oplevelsen mindre god.

D-A-D i Tivoli
D-A-D i Tivoli

Der var gang i den inde i Tivoli, da D-A-D spillede til Fredagsrock. Der er altid gang i den når de spiller, uanset hvor de er. Det var der også sidste gang jeg var inde og se dem i Tivoli.

De spillede selvfølgelig mange af deres velkendte sange, men de er også lige kommet ud med et nyt album, som de spillede nogle stykker af. Jeg havde hørt deres nye album inden koncerten, og jeg synes, de er vildt gode. De undskyldte nærmest også overfor publikum, at de spillede nogle af deres nye sange. Og under sangene var der også lidt mere stille end normalt.

Men man skal jo også lige lære at kende de nye sange. Sådan er det jo. 🙂

Lyt til deres album her.

Stemningen var god inde i Tivoli. Vejret var også godt. Og så var det på årets længste dag, de spillede. Publikummet var også meget bredt, men det er de jo også gerne, når der er tale om koncerter til Fredagsrock.

Jeg synes, det hele var rigtig godt, men der var da en sang eller to, som jeg havde håbet på de spillede, men det havde de valgt ikke at gøre. Der er jo også et tidspunkt, hvor man må vælge ml de nye og gamle sange, som artist.

Alt i alt en rigtig god koncert. Det var også min første Fredagsrockkoncert i år. Jeg synes bare heller ikke, hverken vejret eller musikken helt har været der, som sidste år. Men sidste år skyldtes det nok mere vejret. 😉

D-A-D i Tivoli

Er dog sikker på, jeg nok skal komme ind og opleve nogle stykker i løbet af sommersæsonen. Hvem ved, måske vi ses derinde! 😀

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.