Onsdag den 1. maj var jeg ikke ude at høre de politiske taler eller havde fri, for den sags skyld. Jeg var til gengæld om aftenen inde og høre Sko/Torp i DR Koncerthus. Det var i forbindelse med deres 30 års jubilæums turné.

Sko/Torp

Sko/Torp live

Jeg kender til deres sange fra 90’erne, og mange af dem spillede de naturligvis i løbet af aftenen. De spillede så også nogle af deres nye sange, hvilket var helt fantastisk.

Billetten havde jeg købt for nogle måneder siden, da ekstrakoncerten i DR Koncerthuset blev annonceret. Jeg havde helt glemt hvor tæt på scenen jeg havde valgt at sidde. Første række! 😀

Som sagt så kender jeg til deres musik og så synes jeg også, at Søren Sko har én af de mest fantastiske og sexede stemmer. Det er ret lækkert at sidde og høre på. At høre Søren synge og høre Palle Torp spille guitar live var helt ubeskriveligt. På scenen var der kun de to og en guitarist mere. Men nogen større fan af Sko/Torp, det er jeg ikke.

Jeg sad blandt mange (ældre og middelaldrende) kvinder, som var nærmest blevet teenagere igen. Det var ret sjovt at opleve. Ellers var publikummet faktisk meget bredt. Fandt også ud af til sidst, at jeg ikke sad så langt væk fra Annika Aakjær og Claus Møller Jakobsen. Hvilket jeg også synes var ret vildt.

Søren kom også med en del anekdoter og historier både fra deres fælles musiktid og fra hans egen historie. Blandt andet fortalte han en historie om sin gamle nabo, et ældre ægtepar på et par og firs. De havde det skønt og manden har tit sagt, at de skulle skilles, men det blev aldrig til noget. De ville først gøre det, når deres børn var døde. De blev hhv. 96 og 92 år.

Aftenen fløj afsted – inden man så sig om, så var koncerten forbi. Jeg kunne have hørt på dem i meget længere tid end blot 2 timer. Men vi skulle jo alle videre og på arbejde dagen efter. 😉

Her er et par smagsprøver fra koncerten og nogle enkelte billeder.

Sko/Torp
Sko/Torp
Sko/Torp

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.