For noget tid siden var jeg inde og se/høre Silas Bjerregaard i Rødovre. Det var i Kulturhuset Viften, og det var min første gang dér. Og så var det også Silas’ første solotour. Det var en ret intim og fantastisk aften.

Silas Bjerregaard i Rødovre

Jeg kendte godt til Turboweekends sange, altså de mest spillede, som også blev spillet i radioen. Men mere kendte jeg heller ikke til dem. Jeg havde også hørt om, at bandet var gået i opløsning. Og jeg lærte Silas at kende i Toppen af Poppen på TV2. Så da jeg fandt ud af, at han ville lave sin første solotour, så måtte jeg bare ind og høre ham.

Silas Bjerregaard i Rødovre

Der var blevet sat borde op, så der var ikke nummeret pladser eller ståpladser. Det var meget intimt på et lidt større plan. Der var vel omkring 50-60 mennesker, måske flere. Det var lidt svært at dømme.

Uanset hvad, så var koncerten god også taget i betragtning, at det er hans første koncertturné som solist. Hans repetoire er ikke så stort. Han havde dog en masse nye sange med, som var helt hans egne – og nøj, hvor kan du godt glæde dig til at høre hans sange, når de bliver udgivet. 😉

Derudover sang han nogle af fortolkningerne, både hans egne og andres, fra Toppen af Poppen. Og så havde han også taget nogle af de gamle og velkendte sange fra Turboweekend. Der var en meget fin blanding og balance i det hele.

Hans stemme kan så meget, og live er det helt fantastisk. Der var tidspunkter, hvor der var skruet op for bassen og “diskokuglen”. Der var der fest i gaden. Så var der tidspunkter, hvor man følte solen og dens varme, som åbenbart lader vente på sig. 😉

Og så var der tidspunkter, hvor man følte, der kun var ham og mig. Altså der var ingen andre i rummet, og det kræver alligevel noget. Hvilket var så intimt og rørende. Alt i alt, en fantastisk koncert, fantastisk musik og god lørdag aftensstemning.

Glæder mig til hans album udkommer, og hvilken vej han går i fremtiden! 😀

Silas Bjerregaard i Rødovre

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.