Nu har jeg set lidt tilbage på 2015. Som altid har det været et kulturelt år, men på den anden side, så går der ikke et år, hvor jeg ikke har været det mindste kulturelt – det ligger simpelthen i blodet på mig. Nogle år er dog mere kulturelle end andre. Men uanset om jeg oplever meget eller lidt, så elsker jeg det!

Jeg synes, det er lidt sjovt at tænke på ordet kulturelt, hvad betyder det egentligt? For mig betyder det at opleve nye steder. Fx byer i Danmark eller lande, jeg aldrig har været før. Og genbesøge steder jeg har været som barn eller besøgt mange gange tidligere Det betyder også at opleve kunst på en ny og spændende måde såsom at se balletopvisning på Christiania. Men også på den mere traditionelle måde, såsom gå i teateret, på museer, i biografen og til koncerter.

D-A-D koncert, Fredagsrock i Tivoli

2015 var også et historisk år, hvor Andreas Mogensen, den første danske astronaut fløj op i rummet d. 2. september. Jeg sad om morgenen og så det lige inden jeg skulle afsted på arbejde. Det var ret vildt at opleve. Det er noget jeg sent vil glemme.

Arbejdsmæssigt var det et godt år. Jeg fik større ansvarsområder såsom studiemedlemskabet, FSR Studerende, som inkluderede markedsførings- og kommunikationsstrategi på fx de sociale medier, og en studiekampagne til de fire store universiteter. Og så var det i sommeren 2015, at jeg flyttede fra stabscenteret, hvor jeg havde været siden 1. januar, til direktionssekretariatet. Det var noget nyt, spændende og stort for mig.

Når jeg så ser ind mod året 2016, har det ikke været meget anderledes end 2015. Der har også været en del kulturelle oplevelser. Jeg vil nok mene, at det var året med en del op og nedture, mere end sædvanligt. I vil i de næste par indlæg måske få en bedre indsigt i hvad det er jeg mener med nedture.

Det skal ikke forstås sådan, at der vil komme nogle triste indlæg eller noget i den retning. Bare at alt jo ikke kan være en dans på roser, kan det vel?

2016 – et nyt år

For at starte et sted, så startede 2016 med, at jeg blev barselsvikar for en kollega, der sjovt nok var på barsel. ? Vikaren, der var blevet ansat, nåede lige at være på pinden i en måned, fik tilbudt et andet fuldtidsjob, som man ikke kunne sige nej til. Og da man kun havde en måned til at finde en ny samtidig med, at man skulle nå at sætte den nye ind i systemerne og alt det andet, så spurgte man mig, om jeg havde lyst til at hjælpe til. Det skal lige siges, at mine egne arbejdsopgaver beholdt jeg stadig.

Jeg skulle bruge 75 pct. af min tid på at hjælpe til i kursusafdelingen mhp. SR-Akademiet (uddannelse for statsautoriseret revisorer), revisorelevuddannelsen og Danica Prisen. De sidste 25 pct. af min tid skulle bruges på mine egne opgaver. Der var en del at holde styr på, men jeg tog det som en udfordring, og ellers havde jeg nogle virkelige søde og hjælpsomme kollegaer. ? Fordelen ved, at det blev mig, der trådte til, var, at jeg kendte allerede til systemerne, kursusafdelingen og foreningen. Det gjorde det nemmere for mig at sætte mig ind i de nye opgaver.

2016 var et udfordrende og krævende år, hvor jeg lærte mig selv meget bedre at kende, men det vil jeg komme meget mere ind på i de næste par indlæg. ?

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.