A-ha i Tivoli

I går var jeg inde og se A-ha i Tivoli, da de spillede til Fredagsrock. Jeg kendte ikke så meget til bandet i forvejen. Altså jeg kender nogle af deres største hits såsom “Hunting high and low” og selvfølgelig “Take on me”.

Jeg troede faktisk, de kom fra Sverige, men de kommer fra Norge. Jeg ved ikke hvorfor jeg troede det, men det har jeg sådan set altid troet. Lige indtil det blev offentliggjort, at de skulle spille til Fredagsrock i Tivoli.

A-ha i Tivoli

A-ha i Tivoli

Jeg var derinde og se dem sammen med min veninde, og der var sådan set ikke nogen af os, som kendte særlig meget til dem. Men de sidste par dage har vi hørt deres musik. Jeg synes altid, det er sjovt at lytte til noget musik, man har hørt i radioen, men ellers ikke kender så meget til.

Jeg blev fx lidt overrasket over et par sange, som jeg ikke vidste de spillede, men det fandt jeg så ud af, at de gjorde. Sådan har jeg det tit med bands eller artister, som jeg kender, men ikke nødvendigvis kender til al deres musik. 🙂

Fordi jeg har oplevet et par gange i år, at der har været rigtig mange til Fredagsrock, så snakkede vi om at tage derind lidt tidligt. For solen skinner, det er fredag og ferie. Så jeg tog derind omkring kl. 17.30, og fandt så ud af, at der ikke var dukket så mange mennesker op endnu. Men i løbet af mindre end en times tid, så dukke de fleste op, ligesom min vendinde. Vi fik en god plads trods alt!

Koncerten var også rigtig god. Måske lidt mere stille og roligt end jeg har været til før. Men de spillede godt og stemningen var god. De havde tændt op for 80’er lysshowet på scenen, blev også blændet et par gange, men det gjorde ikke noget.

De spillede en del sange, som jeg ikke lige kendte, men også nogle af de gamle kendinge. Det sluttede hele showet af med “Take on me” og der gik ligesom hele i Tivoli amok. Det var fantastisk at opleve!

Det var også ret vildt at se de stadig kan, og ikke mindst, at Morten Harket stadig kunne komme op i de høje toner. Wauw, det var helt fantastisk.

A-ha i Tivoli A-ha i Tivoli A-ha i Tivoli

A-ha i Tivoli

Sluttede også lige af med at se noget af måneformørkelsen. 🙂

A-ha i Tivoli

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.