Lørdag d. 11. november spillede Carpark North i Royal Arena. De afholder en mini arena-tour, hvor de startede i Aarhus om fredagen. Og i denne weekend tager de til Aalborg.

Carpark North i DR Koncerthuset

Intimkoncert i Koncerthuset

Tidligere på året var jeg til min første Carpark North (CPN) koncert i DR Koncerthuset. Den 11. marts var en fantastisk dag. Solen skinnede og jeg var ude at gå en lang tur inden jeg gjorde mig klar til koncert.

Det var ikke kun min første koncert med CPN, men det var også første gang jeg skulle ind i DR Koncerthus. Jeg nåede ikke at købe billet i første omgang, så jeg stod på ventelisten. Og jeg var så heldig at få fat i en billet. Jeg skulle sidde på anden række fra scenen. Det var jo bare perfekt! Finder så ud af, at det var “bag” scenen. Det gjorde ikke så meget, for lyden var fantastisk og jeg kunne jo godt se dem alligevel.

Der var en fantastisk stemning. Det var ikke en rockkoncert som man kender det, med kæmpe lysshow. Men så alligevel var der lidt. Det var ligeså meget en koncert hvor de prøvede nogle af de nye sange af på os. Nogle af sangene var ikke engang færdige endnu. Og ja, det var sangene til det kommende album. Synes selv de lød færdige og fantastiske. Og så vidt jeg kan høre på dem, så har de ikke lavet meget om på det.

Men altså en helt igennem fantastisk oplevelse!

Carpark North i DR Koncerthus
CPN i DR Koncerthuset

Carpark North i DR Koncerthuset

Carpark North i Royal Arena

8 måneder efter skal jeg så ind og se dem i Royal Arena. Det var første gang jeg var i Royal Arena. Havde hørt en hel del om stedet og glædede mig til selv at opleve det. Og jeg må bare bøje mig i støvet. For hold nu kæft en vild oplevelse det var.

CPN har længe gerne ville have holdt nogle store koncerter på stadions. Da det endelig kunne lykkes, var det som en drøm der gik i opfyldelse for dem. Det havde nu den plads der krævede til at holde en gigantisk fest og kæmpe sceneshow.

Det var en så vild oplevelse. Man kunne bare mærke på CPN hvor meget det betød og hvor vild en oplevelse det også var for dem.

Igen havde jeg også fået en vild god plads. Sad på tredje række fra gulvet lige ved scenen. Så der var et godt udkig til det hele. Lyden var fantastisk, sceneshowet var helt vildt og så var der en god blanding af det gamle og det nye.

Folk lyttede intenst på de nye sange og skrålede med på de gamle. De slutter selvfølgelig af med “Transparent and glasslike”. Jeg optog videoen af denne sang, og den blev 11 minutter lang! Det var fordi de simpelthen blev nødt til at nyde øjeblikket, da de vidste det sluttede efter det. Og på et tidspunkt stiller Søren Balsner sig ned til publikum, faktisk ovenpå publikum for at spille. Lige pludselig stopper han med at spille, og så “synger” vi videre på sangen. Det var helt ubeskriveligt!

Carpark North i Royal Arena Carpark North i Royal Arena Carpark North i Royal Arena Carpark North i Royal Arena

Hvis du gerne vil have den fulde oplevelse af “Transparent and glasslike”.

Support og opvarmning

Royal Beer – Tak Rock afholdte en konkurrence, som skulle finde navnet på “Årets Tak Rock-band 2017”. Vinderen skulle optræde som opvarmning til arena-touren.

De startede med 1.500 bands og endte ud med 7 bands, der skulle optræde i Pumbehuset, hvor Søren fra CPN bl.a. sad i dommerpanelet. Vinderen blev NordNordNord.

Jeg vil sige, at jeg ikke rigtig havde nogle forventninger til dem. Opvarmningsband, især når de er ukendte, kan nogle gange godt være dårlige at høre på live. Det har jeg i hvert fald prøvet et par gange.

Men jeg må sige, at de leverede altså også varen. Taget i betragtning, at det var første gang de var ude at spille for så mange mennesker. De har vidst kun spillet for omkring 50-100 mennesker tidligere. Så det var jo også helt vildt for dem. De gjorde det rigtig godt og de fik varmet publikum lidt op.

Har du ikke hørt dem endnu, så gå lige ind og hør nogle af deres sange. 😉

Carpark North i Royal Arena
NordNordNord, support til CPN koncerten

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.