Fødselsdagsfejring

I fredags havde jeg fødselsdag og det skulle fejres. Hele dagen var en stor fødselsdagsfejring, hvilket bare var dejligt. Det startede med et fint morgenbord på altanen, så på arbejde og senere ud at spise god middag.

Fødselsdagsfejring Fødselsdagsfejring

Fødselsdagsfejring i byen

Det var første gang jeg har været på arbejde på min fødselsdag, men det skal jo også prøves. Det var kun lidt mærkeligt, men det gjorde nu ikke noget.

De havde også hejst alle byens flag, der hvor jeg arbejder i dagens anledning. 😉 Ej, det var nu også mere fordi der skulle være fest i byen. De havde nemlig By Night. Et super hyggeligt arrangement, når hele byen samles. Selv lige uden for bygningen, hvor jeg arbejder, var der hejst to flag. Det hele så så fint ud. 🙂

Fødselsdagsfejring Fødselsdagsfejring

Dinner with a view

Om aftenen havde jeg bestilt bord på MASH Penthouse, den der ligger øverst i Tivoli Hotel. Vi havde fået bord lige ved vinduet, så vi havde en helt fantastisk udsigt mens vi fik noget virkelig god mad.

Det var første gang jeg og min Bedste spiste der. Altså jeg har været på MASH tidligere, men ikke her. Maden var ligeså god som jeg husker det, og min Bedste drømmer stadig om den steak hun fik. Så det varer lang tid før hun skal have en steak igen, siger hun. 😀

Fødselsdagsfejring Fødselsdagsfejring

Vi sluttede dagen af med at gå langs kajen op til Fisketorvet, hvor vi tog i biografen.

Fødselsdagsfejring

En virkelig afslappende og hyggelig dag på endnu en meget varm sommerdag.

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.