Det er den dejligste sommer i 100 år

Jeg synes ligesom så mange andre, at det er den dejligste sommer i 100 år. Eller det siger statistikkerne og meteorologerne i hvert fald. I Danmark har man ikke haft en så god sommer i 100 år!

Det er faktisk ret vildt at tænke på, at vi alle sammen er så heldige at opleve det. Også selvom det ikke altid er nemt at finde et sted, hvor man kan blive kølet lidt ned eller blive blæst igennem.

Det er den dejligste sommer i 100 år

Ulideligt at være nogle steder

Tropenætterne, vi også har i øjeblikket, gør også, at rigtig mange danskere både store og små heller ikke rigtig kan sove. Det er for ulideligt at sove inden døre, og selvom man har døre og vinduer åbne, så kommer der ikke rigtig noget luft ind af den grund. Så mange er begyndt på at rykke soveværelset udenfor i haverne, på terrasserne og altanerne. Jeg har ikke selv prøvet det, men jeg har heller ikke de helt store problemer.

Jeg vil så sige, det at arbejde inden døre heller ikke er særligt sjovt. Jeg har set billeder af folk, der arbejder i dagligvarebutikker, hvor der er nogle medarbejdere som prøver på alternative måder at blive kølet ned. Der er fx en faktamedarbejder der har sat sig ind i køledisken, hvor man kan købe kolde drikkevarer. 🙂

Så slemt synes jeg så ikke helt det har været på min arbejdsplads. Men det har været varmt og selvom jeg har haft alle døre og vinduer åbne, så er der ikke kommet nogen vind eller luft ind af den grund. Der er dog køligere der hvor jeg sidder end så mange andre steder i huset. Tror måske, det er fordi det er en meget gammel bygning og så sidder jeg i det gamle fængsel.

Jeg har dog fået fortalt, at nede i kælderen er der endnu koldere, så det kan være man skulle prøve at gå derned en tur. 😉

Ville ønske jeg havde en motorbåd

I sidste weekend var jeg i sommerhus, og det var ikke ligefrem fordi det gjorde det bedre. Der var ikke mere luft der, selvom det var ude i det åbne. Og hende der har sommerhuset fortalte mig også i går, at hun ikke selv har kunnet klare at lave noget som helst deroppe udover at ligge inde i hendes seng eller tage ned på stranden om morgenen. Hun står også udenfor i skyggen og vasker op.

Det er den dejligste sommer i 100 år Det er den dejligste sommer i 100 år Det er den dejligste sommer i 100 år

Men da jeg var ude at sejle i en motorbåd for et par weekender siden, nøj, hvor var det bare lækkert! Det kunne jeg godt vænne mig til. Altså bare tage ud i det blå og blive blæst ordentligt igennem. Men sådan en båd har jeg ikke. 🙁

Det er den dejligste sommer i 100 år Det er den dejligste sommer i 100 år

Det er også lidt krævende og hårdt arbejde at have sådan én. Men der er altså noget ved at være ude på havet. Det hele virker så stort og man føler sig selv så lille, og så kan man komme ind og ud nogle steder man nødvendigvis ikke kan komme til i bil eller til fods.

Ferietid

Jeg troede, det ville blive hårdt at arbejde, mens mange af dem jeg kender er ude at rejse, ligger ved stranden i løbet af dagen eller noget helt tredje. Men det har faktisk ikke været så slemt.

Jeg siger bare til mig selv, at når alle er tilbage fra ferie og arbejder, så har jeg ferie. Og jeg glæder mig! Så kan jeg også rigtig nok ligge ved poolen og nyde det hele. Ikke mindst hoppe i poolen og blive kølet lidt ned! 😀

Men først skal jeg lige være på arbejde i par uger endnu og nyde så meget af den danske sommer, som jeg kan. Og så skal jeg også lige fejre min fødselsdag.

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.