I onsdags var Demi Lovato i Forum, København, for første gang. Min søster og jeg var derinde og se hende. Vi havde det sådan lidt, da vi hørte hun kom til Danmark, at hende måtte vi bare ind og se. Vi kan godt lide hendes musik og persona, og så har vi da også fulgt lidt med i hendes karriere i Disney som barn og ung.  Så hende blev vi da nødt til at opleve. 😉

Demi Lovato i Forum

Det er første gang hun tager rundt i Europa på tour, og selvfølgelig lagde hun vejen forbi København.

Demi Lovato i Forum

Det var første gang min søster og jeg havde så god tid inden koncerten. Det skal jo så også lige siges, at det var også ret varmt i vejret ligesom nu, så vi orkede faktisk heller ikke så meget. Men inden turen gik til Forum tog vi ind på Haché og spiste aftensmad. Da vi ankom blev jeg lidt i tvivl om de faktisk havde åbent, fordi der var ikke et øje. Men det havde de og alle de andre gæster kom da også kort tid efter vi havde sat os.

Efter at have fået noget lækkert mad tog vi metroen til Forum. Her troede vi, at vi skulle stå i lang kø for at komme ind, men der var slet ingen kø! Det blev vi begge ret overraskede over. Da vi så kommer inden døre kunne vi bare mærken varmen inde i hallen. Det var næsten lige så ulideligt som at være udenfor i den bagende sol. Men vi klarede det med vand og en “vifte”.

Foruden varmen, så var det en rigtig god koncert. Opvarmningen kendte ingen af os, og hun sagde os nu heller ikke så meget. Det var ikke lige vores musik. Eller også var det fordi vi ikke kunne høre hende synge, for selve musikken synes jeg egentlig var okay.

Demi kommer på scenen og festen går i gang. Der var hardcore fans forrest oppe mod scenen og et par enkelte rundt omkring. Der var to store storskærme ude i siderne, men det var ikke fordi man ikke kunne se hende på scenen. Det er bare sådan det er til disse koncerter. Taget i betragtning af, at der kun var ståpladser til koncerten, så stod vi faktisk ret godt. Og det tror jeg alle gjorde, uanset hvor man stod. Man kunne i hvert fald se scenen og hovedpersonen.

Fantastisk stemme og person

Hun sang både noget af hendes gamle og nye musik, det var en god blanding. Hun snakkede også en del mellem nogle af sangene, hvilket bare gjorde det mere nærværende. Men hold nu op, hvor har hun bare en fantastisk stemme. Det vidste man jo godt på forhånd, men én ting er at høre hende på cd, se hende på tv og så opleve hende live!

Hun kan virkelig noget. Hun er god performer og så synger hun, som sagt, virkelig godt. Det er en stor stemme i en forholdsvis lille krop.

Der var også en del sceneskift eller rettere tøjskift, man er jo ikke amerikaner for ingenting. Hun havde også en del dansere med, som fuldendte ligesom det hele. Det synes jeg i hvert fald. 🙂

Demi var kommet til skade med foden et par uger inden touren, men hun ville ikke aflyse. Hun troede, det hele var i orden inden touren startede, det var den så ikke, men det skulle ikke stoppe hende for at fuldføre showet som planlagt. Så hun dansede så godt hun kunne på trods af, at det stadig gjorde lidt ondt.

Uanset hvad, så er jeg utrolig glad for, at vi fik set hende. Det var varmen og  det hele værd. Hvem ved om man nogensinde ville komme til at opleve hende igen på dansk jord. Og så var det jo også bare hyggeligt, som altid, at være sammen med min søster. Det synes jeg tæller ligeså meget og er ligeså vigtigt. 😀

Demi Lovato i Forum Demi Lovato i Forum Demi Lovato i Forum Demi Lovato i Forum Demi Lovato i Forum

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.