Hjalmer i Portalen

For en uge siden var inde og høre Hjalmer i Portalen, Greve. Det var første gang jeg skulle høre ham live og det var første gang, han var på sin helt egen tour.

Hjalmer i Portalen

Jeg må sige, jeg ikke havde de store forventninger til koncerten. Men jeg vidste dog, at han var en god sanger, performer og sangskriver. Der må man bare sige, at æblet ikke falder langt fra stammen. 😉

Jeg kendte til nogle af hans sange, men ikke dem allesammen. Det var dog også tydeligt, da koncerten gik i gang. Normalt så skråler jeg jo med på sangene, men det gjorde jeg ikke denne gang. I hvert fald ikke på samme måde.

Mange af hans nyere sange er jeg ret vilde med, og de blev ikke mindre gode af at høre dem live. Ligesom hans version af “Dig og mig”, som han lavede i forbindelse med TV2s 30 års fødselsdag, er jeg også helt vild med. Ikke mindst hans sang til Natholdet og dets indslag “Som man siger”. Det var to sange, som han sluttede af med – og det gjorde han godt!

Første gang jeg hørte “Som man siger” var jeg færdig af grin, og jeg har hørt den efterfølgende, hvor jeg også har grint. Den trak på smilebåndene i fredags til koncerten. Men det var faktisk sjovere at se og høre andres reaktioner når de lyttede til sangen.

Publikummet var også meget blandet. Troede faktisk, der ville være en del unge piger og drenge, men der var til min store overraskelse ret mange af den ældre generation. Det havde jeg ikke helt set komme. Det ved jeg heller ikke om Hjalmer havde, men det er alligevel ret fedt, at det er så bredt.

Aftenen inden havde de været til ZULU Awardsshow i K.B. Hallen, hvor Hjalmer vandt “Årets Navn”. Som er helt velfortjent! Men de undskyldte også, fordi de havde tømmermænd. Det var nu ikke noget man kunne mærke. De fyrede den af deroppe på scenen, og de hyggede sig. Det var virkelig en god koncert!

Det er også lidt sjovt, samtidig en smuk tanke, at jeg var inde og høre én af Kim Larsens sidste koncerter sidste år, og nu har jeg været inde til én af Hjalmers første egen koncerter. Men jeg kan slet ikke vente med at se hvordan det bliver i fremtiden for Hjalmer.

Hjalmer i Portalen
Hjalmer i Portalen

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.