Vinter i Tivoli 2019

Vinter i Tivoli 2019 åbnede dørene den 1. februar og holder åbent indtil den 24. februar. Det er andet år i træk, hvor Tivoli har valgt at holde åbent i vinterperioden.

Vinter i Tivoli 2019

Sidste år var jeg derinde to gange. Den ene gang sammen med min søster og Bedste, hvor jeg også stod på skøjter sammen med min søster. Det var hendes første gang, dengang. Anden gang var jeg derinde med min veninde. Begge gange mega hyggelige.

Læs mere om turen Vinter i Tivoli sidste år.

Det samme skal jeg også i år. Jeg har faktisk allerede været derinde sammen med min søster og Bedste. Det var vi i sidste uge. Her stod min søster og jeg også på skøjter. Vi er faktisk begge blevet meget bedre til det. Ikke fordi vi er blevet professionelle skøjteløbere eller noget, men vi er kommet et skridt videre.

Vi var i hvert fald ret stolte. Også især når der var gået et helt år siden sidst. Jeg skal da være den første til at sige, at min skøjtestil ikke ligefrem er den kønneste. Men i det mindste falder jeg ikke og så kommer jeg rundt. 🙂

Vinter i Tivoli 2019

Ikke hele haven er åbent, men der er stadig noget at se og opleve, samt forlystelser at prøve. Derudover så er der også forskellige lysshows, både ude ved søen og over Koncerthuset. Vi nåede ikke at se det i sidste uge, men mon ikke jeg når det næste gang, hvor jeg også skal stå på skøjter endnu engang.

Vinter i Tivoli 2019
Vinter i Tivoli 2019
Vinter i Tivoli 2019
Vinter i Tivoli 2019
Vinter i Tivoli 2019
Vinter i Tivoli 2019

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.