Halloween i Tivoli

Hvert år er jeg inde og se Halloween i Tivoli. Nogle år besøger jeg haven mere end én gang til Halloween. Da jeg kender flere som gerne vil ind og se det.

Jeg har aldrig været særlig glad for halloween eller det med at klæde sig ud. Men jeg har altid syntes, det så fantastisk ud. Og jeg tager hatten af for dem, som går all-in.

Halloween i Tivoli

Halloween & Fastelavn

Til fastelavn var jeg altid syg, så der gik jeg tit glip af at slå katten af tønden og tage fint kostume på. Altså det er ikke fordi jeg ikke har prøvet det, men jeg har som regel været syg den dag, der var fastelavn i skolen.

Halloween er noget der først er kommet sent. I min barndom og ungdom mindes jeg ikke som sådan Halloween. I hvert fald ikke som den er i dag. Kendte til dagen via film og serier fra USA, men ellers ikke.

Den første halloweenfest jeg skulle til var på gymnasiast, og gæt engang hvad der skete. Jeg lå syg. ;( Det var jeg ret så ked af. Jeg havde endda købt en heksehat med grønt hår og havde tøjet derhjemme som passede til stilen. Så alt var klart, bortset fra mit helbred. 

Tænker der ligger en slags forbandelse over mig og disse dage.

Halloween i Tivoli

Men Tivoli har jeg dog ikke været for syg til at tage ind og se den smukke udsmykning, der er overalt i haven. Man kan så også sige, at der er en god chance for at få det set, da de holder i åbent i ca. 2-3 uger. 😉

De sidste par år har jeg gerne været derinde med en veninde, og nogle gange en ekstra gang med min Bedste. Sidste år nåede jeg dog ikke derind med min veninde, men i år nåede vi det.

I år var vi derinde selve allehelgensaften. Det er dog ikke første gang jeg har været derinde den 31/10. Men det var første gang, jeg har set så mange være klædt ud inde i den gamle have. Der var bl.a. en mand, som havde fået malet noget af sit ansigt. Det lignede han var lynet op fra hagen til næsen, så man kunne se kødet inde bag huden. Jeg nåede dog ikke at tage et billede af det, men uhyggeligt så det ud.

Inde i den gamle have, var der en græskarudstilling foran Nimb, som de plejer at have. Og ellers var der pyntet fint op med spindelvæv, græskarrer, edderkopper, hekse, skeletter osv. Og nede ved søen om aftenen var illuminationer til musik. Nåede dog ikke selv at se det, men har hørt det skulle være flot. 

Her er et lille udpluk af noget af det jeg så og fik taget billeder af.

Halloween i Tivoli Halloween i Tivoli Halloween i Tivoli Halloween i Tivoli Halloween i Tivoli Halloween i Tivoli Halloween i Tivoli Halloween i Tivoli Halloween i Tivoli Halloween i Tivoli

Halloween slutter i dag den 4/11, så hvis du ikke har nået at være derinde, så har du i dag til at nå derind. Skynd dig!! ?

Ellers er der jo altid til næste år.

Glæder mig i hvert fald til at se deres juleudstilling. Som starter den 17. november.

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.