Som jeg skrev i tidligere indlæg, så blev nytår 2018 lidt anderledes. Det var blandt andet én af grundene til, at vi tog ind og oplevede DR Symfoniorkesteret til Nytårsgalla i DR Koncerthus.

Nytår

Jeg er vokset op med, at én min Bedstes veninder kommer og holder nytår sammen med os. Der har været én eller to gange, hvor hun ikke har været der, men ellers har hun været der. Som lille vidste jeg ikke hvad hun hed, eller jeg kunne i hvert fald ikke huske det. Jeg vidste dog, at hun kom hvert nytår, så derfor måtte hun jo være Nytårsdamen. 😉 Og det har hun så været siden da for mig.

Selv når hun skriver kort eller andre hilsner til mig, underskriver hun som Nytårsdamen. 🙂

Men hun blev desværre alvorligt syg i foråret og er ikke rigtig kommet sig endnu. Nu er hun flyttet til Jylland, hvor hendes datter, børnebørn og oldebarn bor. Derfor måtte vi gøre noget andet i år.

Vi var som sagt til Nytårsgalla i DR Koncerthus. Og ellers var vi derhjemme, hvor vi fik noget god mad. Normalt får vi fondue, men når vi nu kun er to mennesker, så kan det ikke rigtig betale sig. Så vi lavede os en tre-retters menu. Selvom det var lidt mærkeligt, var det nu meget hyggeligt. 😉

Og ellers blev der skudt af i store mængder. Nogle lidt mere voldsomme end andre gange. Der var også nogle mænd og unge drenge, som skød efter hinanden, så det blev lidt livsfarligt for alle. Jeg er bange for fyrværkeri i forvejen, men de sidste par dage har jeg været virkelig skrækslagen. Glæder mig til, at det hele er overstået.

Min Bedste og jeg blev også enige om, at nytårsaftenerne fra nu af, nok ville blive anderledes, fordi der kan ske så meget i fremtiden. Ingen ved, hvad den vil bringe. 🙂

Godt nytår til alle!

Nytår
Nytår
Nytår

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.