For at slutte året rigtig godt af, så havde jeg i år givet min Bedste en koncertbillet til Nytårsgalla i DR Koncerthus i julegave. Vores nytårsaften ville blive anderledes, da hende, som altid kommer og fejre nytår sammen med os er gået hen og blevet meget syg. Så derfor tænkte jeg, at vi skulle prøve noget nyt.

Nytårsgalla i DR Koncerthus
Nytårsgalla i DR Koncerthus

Vi har hvert år set Nytårskoncert fra Wien den 1. januar, lige før den traditionelle skihoptunering starter. Jeg havde hørt fra folk, som har været inde og se DR Symfoniorkesteret spille deres nytårskoncert, hvor godt det var. Og der skulle ske noget nyt, så tænkte jeg, det var nu det skulle prøves.

Jeg har altid godt kunne tænke mig at komme ind og høre DR Symfoniorkesteret spille, men har ikke altid vidst hvilken koncert jeg skulle gå ind til. Eller også har der været ventelister på koncerten.

At komme ind og opleve den traditionsrige nytårskoncert tænkte jeg, kunne være en god start. Jeg kan bare sige, hold da op, hvor var det en fantastisk oplevelse. Vi sad ret tæt på scenen, så vi kunne ikke se alle i orkesteret. Men det gjorde ikke så meget. Vi kunne se dirigenten og høre det hele.

Jeg sad flere gange og fik gåsehud. Musikken gik lige ind i marv og ben, det var helt fantastisk at prøve at opleve det.

Ligesom julekoncerten vi var inde til den første søndag i advent blev sendt i fjernsynet, så blev denne nytårskoncert også vist i fjernsynet. Det var dog ikke noget vi vidste i forvejen, men fandt ud af det, da jeg fik en mail om det. Derudover så blev der i pausen serveret et glas champagne og nogle kanapéer samt kransekage.

Har du ikke prøvet at opleve et symfoniorkester, så kan jeg varmt anbefale at tage ind og opleve nytårsgallaen i DR Koncerthus.

Nytårsgalla i DR Koncerthus
Nytårsgalla i DR Koncerthus
Nytårsgalla i DR Koncerthus
Nytårsgalla i DR Koncerthus
Nytårsgalla i DR Koncerthus
Nytårsgalle i DR Koncerthus

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

1 Comment

  1. […] Som jeg skrev i tidligere indlæg, så blev nytår 2018 lidt anderledes. Det var blandt andet én af grundene til, at vi tog ind og oplevede DR Symfoniorkesteret til Nytårsgalla i DR Koncerthus. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.