Før jeg kan skrive de næste par indlæg, som fx handler om min sidste ferie i 2016 og nogle andre store beslutninger jeg tog. Bliver jeg nødt til at give lidt baggrundshistorie først.

Efter sommerferien er der altid travlt på arbejdet for mit vedkommende, altså som i ekstra travlt. Jeg var nemlig ansvarlig for studiekampagnen ved studiestart på fire universiteter (CBS, Aarhus, Aalborg og SDU i Odense), som jeg har prøvet en enkelt gang tidligere, nemlig året før.

Arbejde med stort ansvar

Jeg synes, det er en spændende og udfordrende opgave. Ikke mindst et stort ansvar, for det gælder ikke kun om at gøre opmærksom på FSR – danske revisorer, men også medlemskabet FSR Studerende. Denne gang var jeg meget mere forberedt end jeg var i 2015. Sådan er det jo. Når man har prøvet det en enkelt gang, så sidder det nærmest på rygraden. Det gør det i hvert fald for mig. ?

Denne gang skulle jeg så også selv stå foran eleverne og snakke om vejen til at blive statsautoriseret revisor og hvilke muligheder der var. Og hvordan foreningen ikke kun hjælper sine medlemmer, men alle revisorer generelt, i hvert fald politisk set.

Det var sjovt at stå foran dem og fortælle om alt det. Det er noget jeg godt kan lide. Jeg tror, det stammer fra min dansetid, hvor jeg har skullet stå på gulvet foran flere hundrede mennesker og nogle dommere. Jeg synes også det var sjovt, da jeg var bachelorvejleder. Her skulle  jeg også stå foran en hel masse nye ansigter og viderebringe informationer om skolen og studielive. Og sørge for, at de ville få en uforglemmelig første uge inden studiestart. Selvfølgelig var jeg nervøs alle gangene og havde sommerfugle i maven. Men hvis ikke jeg havde det, så ville det også være mærkeligt. ?

Danica Prisen

Nå, men udover at være ansvarlig for studiekampagnen havde jeg sidenløbende blandt andet også ansvaret sammen med en kollega for den årlige prisuddeling, Danica Prisen. Det er en prisuddeling, hvor man i samarbejde med Danica Pension hylder de fem bedste afhandlinger. I 2016 var der rekordmange ansøgninger og udvalget havde defor fundet seks afhandlinger, som var i Le Grand finale. De sidste par år havde uddelingen været afholdt i Tivoli. Men i 2016 valgte vi at tage et andet sted hen, nemlig Odd Fellow Palæet, København. Hvis I ikke har været derinde, så vil jeg anbefale jer at tage derind, der er simpelthen så flot og historisk. Man kan fx tage derind når der er kulturnat. Det er en oplevelse værd!

Jeg elskede alt ved opgaven. Dét at få lov til at arrangere en så stor prisuddeling med op til 140 deltagere, var lidt som en drøm, der gik i opfyldelse for mig, i hvert fald arbejdsmæssigt. Jeg fik også muligheden for at prøve min journalistiske side af, da jeg skulle interviewe alle finalisterne, hvilket også var ret sjovt. Jeg blev fx tilbudt at komme med på ferien, hvis altså jeg kunne garantere, at de ville vinde. Selve arrangementet gik også virkelig godt, alle var glade og tilfredse. Skal man holde fest eller events, så kan jeg sagtens anbefale Odd Fellow Palæet, servicen er virkelig i top. ?

Mange store arbejdsområder = stort ansvar

En anden opgave jeg også havde sideløbende var revisorelevuddannelsen og SR-Akademiet (uddannelsesforløb for kommende statsautoriserede revisorer). Alt vedrørende revisorelev-uddannelsen var mere administrativt arbejde. Hvor det med SR-Akademiet var lidt mere omfattende end blot administrativt arbejde. Her skulle jeg fx også være tilstede på uddannelsesstedet, som var på et hotel. Så fik jeg også muligheden for at komme på forskellige hoteller rundt om i Danmark, hvilket også var en oplevelse. Det var en anderledes arbejdsdag, hvilket jeg ikke havde noget imod. ?

Oveni alt det her, så flyttede jeg plads igen. Jeg skulle nu sidde fast oppe i kursus- og uddannelsesafdelingen. Dog stadig med en fod i direktionssekretariatet, da jeg var ansvarlig for FSR Studerende. Jeg kunne sagtens se, at det gav mening for mig at flytte fra den ene afdeling til den anden. Da 75 pct af min tid skulle bruges i den afdeling. Men det var bare endnu en flytning. Og nu var jeg så glad for at være der hvor jeg sad af forskellige årsager. Men sådan er det jo i dag på arbejdsmarkedet.

I de næste par indlæg vil jeg komme lidt mere ind på hvilken påvirkning det hele har haft på mig. Og om nogle af de store beslutninger, jeg har måttet tage. Stay tuned…

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.