Der er nogle, inklusiv mig selv, der mener, det at blive konfirmeret også er en del af “livets rejse”. Her er en lille historie om konfirmationernes tid, eller i hvert fald min egen og min lillesøsters konfirmation.

Min konfirmation, Karlslunde Strandkirke

Min egen konfirmation

For ti år siden (20.05.04) blev jeg konfirmeret i Karlslunde Strandkirke. Jeg husker dagen, som én af de bedste dage i mit “teenager-liv”. Fordi jeg gik på Privatskole blev hele min klasse konfirmeret på mange forskellige dage, men pigerne i min klasse valgte, at holde 2. dag sammen d. 24.05.04.

Min konfirmation, Hotel Niels Juhl

Min konfirmationfest blev holdt på Hotel Niels Juhl i Køge. Vi havde bestilt i så god tid, at vi fik det største lokale med udgang til tagterrassen. Det blev normalt brugt til bryllupper og andre større arrangementer. Og så var det ligesom to lokaler, der var blevet slået sammen. Det valgte vi, fordi vi ville gerne have det for os selv.

Nedenunder i “restauranten” holdt en gammel fodboldspiller, Mogens Krogh, konfirmation for hans søn. Det var ret pudsigt, at vi lige netop skulle holde det samme dag og sted.

Det var også en af de eneste fester, hvor mange af de mandlige gæster gik meget tit på toilettet (det skal lige siges, toilettet var nedenunder ved restauranten), men vi fandt hurtigt ud af hvorfor! ?

Det var en storslået og fantastisk skøn dag, hvor vejret var virkelig godt. Jeg fik nogle gode gaver og selvfølgelig en masse kontanter, som man jo også får i dag. Det var alt i alt en helt uforglemmelig rejse!

Min lillesøsters konfirmation

Min lillesøster blev så konfirmeret her i lørdags på hendes 14 års fødselsdag, 24. maj 2014. Det skal lige siges, der er 11 års forskel på min lillesøster og jeg.

Det pudsige ved hendes konfirmation er, at det på hendes konfirmationsdag var 10 år siden jeg holdt min Blå Mandag i Tivoli.

Jeg synes, det er sjovt, som tingene har ændret sig gennem de 10 år.

I dag skal samtlige konfirmander og konfirmandinder jo hentes i en eller anden form for køretøj.

Min søster blev hentet i en gul sportsvogn – jeg selv blev på min konfirmationsdag hentet i en grøn Skoda (det er der heller ikke mange der kan sige ?). Derudover så er der mange af konfirmandinderne som ligner små brude i deres konfirmationstøj. Det synes jeg nu så ikke min lillesøster gjorde. Hun var meget fin.

Gaverne var også anderledes i forhold til hvad jeg kan huske, jeg fik. Hun fik mange flere penge end jeg gjorde. Men jeg fik så også lidt flere gaver (som i gaver man pakker op) end hun gjorde, så på en måde går det jo lige op.

Vores Bedste og jeg gav min søster en rejse til New York, USA, her til sommer, hvilket vi alle sammen glæder os meget til at se og opleve.

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.