Det er nu en uge siden min ferie sluttede, og den sluttede af med en ferie sammen med min Bedste og søster i Helsingborg. De sidste tre år har turen gået til Sjælland, Fyn og Jylland, så i år prøvede vi noget nyt nemlig at besøge vores naboland, Sverige.

Helsingborg

Min søster og jeg har aldrig været i Helsingborg, og jeg gad godt at se hvad de havde at tilbyde derovre på den anden side af sundet.

Good Morning+ Helsingborg

Vi fandt et hotel i centrum, som var meget hyggeligt. De havde hvad vi havde brug for. Gratis parkering, morgenmad og en seng at sove i – mere kan man ikke forlange.

HelsingborgHelsingborg er en utrolig kulturel og hygglig by med masser af historie, som de er stolte af. Der står små minibygninger og beskrivelser af det hele rundt omkring i byen. Der er gamle og nye bygninger, men holdt i den gamle stil.Helsingborg

Helsingborg

Helsingborg rådhus

Vi var der fra mandag til onsdag. Den første dag bestod i at gå rundt i byen og se hvad de havde at tilbyde. Den anden dag tog vi først til deres store shoppingcenter et kvarters kørsel fra hvor vi boede, Väla Storcenter. Her brugte vi det meste af dagen. Bagefter kørte vi tilbage til Helsingborg centrum og stillede bilen ved Helsingborgs Slotsborg. Her kan man se hele byen fra oven og se over til Danmark.

Helsingborg Slotsborg

Helsingborg Slotsborg

Den sidste dag brugte vi i Helsingør. Vi ville rigtig gerne have været forbi Sofiero Slottet, hvor Dronning Ingrid er født og opvokset. Men i højsæsonen koster det SEK 120 (børn/unge under 18 år er gratis) og derudover er det gratis. Så Bedste havde bestemt sig for, at vi ligeså godt kunne vente med at tage derop når det var uden for højsæsonen. Ellers gik vi rundt i Helsingør og så på byen, som vi aldrig rigtig har gjort.

Helsingør Helsingør

På vej hjem skulle vi traditionen tro kører ned langs strandvejen. Så vi kunne drømme os væk i de meget fine og flotte palæer (store villaer). Det er noget vi altid har gjort, også da jeg var lille. Hvem ved, måske kommer enten min søster eller jeg til at bo deroppe på et tidspunkt, man skal jo aldrig sige aldrig. 😉

Desuden fandt vi en lejlighed lige ved Helsingør Station, som så ret interessant ud – for mig. Selvom det måske kunne blive en realitet, så mangler jeg blot at finde det arbejde, som skal hjælpe mig med at finansiere det.

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.