I tirsdags var jeg sammen med min Bedste og et par andre til julemarked i Rostock. Det var første gang vi tog på denne tur.

Vi har i et par år snakket om at tage til julemarked i Tyskland. Vi ville gerne se og opleve dét som rigtig mange andre har fortalt om. Det var dog godt nok Lübeck, men vi prøvede i år Rostock.

Julemarked i Rostock

Turen startede fra Ølby Station kl. 6.50, hvorefter turen gik videre ned mod Gedser. Her skulle vi med færgen over til Rostock.

Da vi ankom til Tyskland, spurgte nogle af de andre passagere, om ikke man kunne tage i Bordershoppen først. På den måde kunne man nemlig nå at opleve julelysene og den helt fantastiske stemning.

Buschaufføren gav efter, så vi tog til bordershoppen først og så kørte vi bagefter til julemarkedet. Vi havde en time i bordershoppen, så alle kunne nå at købe det ind der var behov for. Vi selv købte lidt slik ind til julen og ellers ikke noget.

Da vi ankom til julemarkedet var det begyndt at regne og blæse. Så det blev en ret kold fornøjelse, desværre.

Vi havde ca 4 timer i byen, men når det nu også var sådan et vejr, var det heller ikke lige sjovt. Så vi startede med at gå lidt rundt, for så derefter at få en kop Heiße Schokolade. Da vi havde fået varmen gik vi videre nedad strøget for at se boderne. Men efter at have gået en times tid søgte vi læ igen, for det var for koldt.

Så vi fik ikke set så meget, men det vi fik set var meget fint. Selvom vi faktisk blev lidt skuffede alle sammen. Det var ikke helt det som vi forventede. Så vi blev enige om, at til næste år skulle vi enten prøve Lübeck eller også skulle vi, en dag vejret var godt, tage ind til Nyhavn og Strøget for at se julemarkederne der. Det var jo ligeså godt, hvis ikke hyggeligere. 🙂

Men nu har vi så prøvet det og det var ikke lige os, i hvert fald ikke Rostock, desværre.

Julemarked i Rostock Julemarked i Rostock Julemarked i Rostock

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.