For en lille uges tid siden købte jeg min første egen bil, en Peugeot 208. Jeg begyndte at se efter en bil for mig selv, da jeg vidste, jeg skulle have fuldtidsjob hos A/S BEVOLA. Den bil jeg kørte i var faktisk en delebil, som jeg havde sammen med min Bedste. Og det er en rigtig god bil!

Første egen bil

Det eneste er nu, at jeg skal køre så meget på motorvejen og det kan delebilen ikke klare, desværre. Så derfor begyndte jeg at læse en masse undersøgelser om hvilken bil der var en god pendlerbil. De fleste undersøgelser jeg læste fortalte, at hvis man bruger meget tid på motorvejen, så er en Peugeot 208 den bedste.

Og så var spørgsmålet om det skulle være en benzin eller en diesel-udgave. Der viste andre undersøgelser og tests, som jeg tog, at en diesel ville være den bedste løsning. Den er bedre økonomisk set.

Nu var det så ud at finde én. Der var en kampagne på en bil, så derfor tog jeg til bilforhandleren i Køge for at prøvekøre den og få et godt tilbud. Jeg skulle derefter finde ud af hvad der bedste kunne betale sig – at betale bilen igennem banken eller forhandleren. Jeg fik tilbud fra begge steder og jeg valgte banken, da deres renter var lavere.

Så var alt på plads, nu skulle jeg så bare bestille bilen. Jeg ringede derfor til forhandleren og fortalte, at nu var jeg klar. Han sagde så, at de ikke længere havde den på lager. Jo, de havde én, men den var rød og det kostede så lige lidt ekstra. De havde også en anden lignende model, som så også kostede ekstra.

Altid få tilbud fra et andet sted

Efter at have talt med min Bedste om det, foreslog hun, at jeg ringede til en anden forhandler. Det gjorde jeg. Og de havde masser på lageret, dog i en anden model. Men bilen havde alt det, som den jeg havde set på. Derudover så var den på tilbud i den kommende uge. Så hvis jeg skyndte mig ned hos dem, kunne vi få den bestilt og jeg ville få den til kampagneprisen.

Ved at købe den i Roskilde sparede jeg ca. 80.000kr i det hele. Det er ret vildt. Og så skulle jeg kun vente ca. en uge for at få bilen. 🙂

Så torsdag den 7. marts kl. 15.00 kunne jeg køre til Roskilde i delebilen sammen med min Bedste for at hente min nye bil. Nu har jeg så kørt i den i lidt over en uge, og det er simpelthen bare en drøm at køre i. Der er stadig en masse ting, som jeg ikke har helt styr på endnu, men det kommer. Det skal lige siges, at den er meget mere teknisk end hvad jeg har været vant til. 😉

I den kommende uge skal den så på sin første tur til Jylland, og jeg glæder mig til at køre hele vejen i den derover.

Første egen bil

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.