Mama Mia the movie 2

I går var jeg inde og se Mamma Mia the movie 2. Det er 10 år siden, den første Mamma Mia the movie havde premiere. Men man husker det som var det i går. 😉

Filmen har fået mange forskellige anmeldelser. Den har ligesom delt vandene mellem de mange anmeldere. Nogle kan godt lide den, andre synes, den er lidt for sukkersød, og så er der nogle som synes, filmen skuffer sammenlignet med forgængeren.

Jeg vil så sige, at det er sjældent min søster får tårer ved at se en film. Men det gjorde hun til denne, ligesom rigtig mange af os andre. Det gjaldt også mig, men jeg sidder stort set altid og tuder over en god film, især hvis du spørger min søster. 😉 Men den var virkelig god!

Mama Mia the movie 2

Mamma Mia the movie 2

Jeg kan også virkelig godt lide den første Mamma Mia film. Men jeg synes nu, at anmelderne er lidt hårde i deres melding.

Jeg var inde og se filmen sammen med min Bedste og søster, og vi blev alle enige om, at den var virkelig god! Musikken var god og historien var sød, men vi manglede dog nogle ting.

For det første så synes vi, det var lidt mærkeligt, at Sophies veninder ikke var med i filmen. Det fine trekløver, ligesom Donna and the Dynamos. For det andet var det lidt mærkeligt, at selvom det er 10 år siden sidst vi så til Mama Mia, så var det ligesom, at der ikke var gået 10 år i filmens historie.

Men det ødelagde hverken oplevelsen eller stemningen. Alle i salen hyggede sig, nynnede en smule med på sangene, nød sine popcorn og sodavand, grinte og græd. Det var ligesom en stor buffet med alt hvad hjertet kan begære, det var lækkert.

Hvilket de nye unge skuespillere også var. Altså jeg blev da enig med mig selv om, at ham Bill (Josh Dylan) og Sam (Jeremy Irvine) da mere end gerne måtte komme forbi og redde mig, hvis det er.

Jeg synes også, det var rigtig fint at komme tilbage til hvordan det hele egentlig gik til med Donna, Grækenland og de tre mænd. Det var nogle virkelig gode tilbageblik på, hvordan hun mødte dem hver især og hvordan deres historie ligesom endte.

Og så kom Cher! Altså der er jo ikke noget, som hun ikke kan. Hun fortalte også en rigtig fin historie, uden at hun egentlig sagde så meget. Der var også ligesom en rød tråd mellem Rose og Donna, og Sophie på en måde. Det var ret godt tænkt. Og hvem ellers skulle spille bedstemoderen med stjernenykker end Cher? 😉

Har du ikke fået set filmen, så er der masser af tid endnu. Den fik premiere i går torsdag den. 19. juli og kører jo de næste par måneder i diverse biografer.

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.