Nu er jeg ved at have hjemmesiden eller min blogs hjemmeside på plads. Så velkommen til min verden! Jeg er selv ret spændt på det hele og ikke mindst udviklingen af både mit indhold og siden.

Jeg har haft en blog på den gratis side hos Google, Blogger. Den har været ubeklagelig. Men nu tænkte jeg, det måtte være på tide for mig at komme ud i den “store voksne verden” og få oprettet en reel hjemmeside. Og hvilket bedre tidspunkt at gøre det på, når jeg netop lige har afsluttet et 6 ugers kursus i Digital Markedsføring. 😉

Når jeg ikke har et arbejde, hvor jeg kan få afprøvet kræfter med alt det jeg har lært, kunne jeg ligeså godt oprette en hjemmeside. Og det har jeg gjort.

“WordPress er det mest populære bloggingværktøj. Men det er også et brugt CMS-værktøj blandt mange virksomheder.”

Jeg har ikke før arbejdet i WordPress, jeg kender kun til SiteCore. Men jeg fik at vide, at hvis jeg kunne finde ud af SiteCore, kunne jeg også finde ud af WordPress. Det er jeg så gået i gang med. Man ved jo aldrig om mit næste arbejde kræver, at jeg kan arbejde i WordPress.

Min tidligere blog handlede primært om mine udlandsrejser og rejser i Danmark. Der var dog også nogle personlige øjeblikke ind imellem. Det er også det, der vil ske her på siden. Bortset fra jeg også vil komme med andre indlæg omkring sociale medier, markedsføring og andre hverdagsting.

Det er alt sammen noget jeg har en stor passion inden for. Og jeg håber, at du enten vil kunne nikke genkendende til det eller hente lidt inspiration.

Der vil typisk komme et nyt indlæg om ugen, men nogle gange kan der sagtens gå lidt længere tid imellem indlæggene. Men tænker ikke, det gør noget. Jeg har nemlig også læst et sted, at man som minimum skal lave et indlæg om måneden, hvilket jeg også havde tænkt mig at lave. 🙂

Så endnu engang velkommen til min verden!

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.