Resten af turen bestod primært på sightseeing og shopping i London. Vi ankom som sagt mandag og skulle først hjem søndag, så vi havde jo masser af tid til alt det vi gerne ville. Eller havde vi?

Dagen før havde vi jo været i “Harry Potter Land” og selvom vi var mere eller mindre fyldte oven i vores hoveder, så skulle vi jo ikke ligge på laurbærene. Vi skulle ud og se mere af den fantastiske by London.

Sightseeing, Kensington Gardens
Rød telefonboks, Kensington Gardens
Sightseeing, Royal Albert Hall
Royal Albert Hall
Trafalgar Square og Piccadilly Circus

Vi havde besluttet os for at gå hen til Picadilly Circus, og når vi nu alligevel var i nærheden, så kunne vi jo ligeså godt også slå et smut forbi Trafalgar Square. 😉

Inden vi nåede derhen, gik vi ned langs Kensington Gardens. Fordi vi ville ned og se Harrods. I det vi går langs parken, ser vi en hel masse politi- og militærfolk inde i selve parken. Vi bliver enige om, der må ske et eller andet derinde, så vi går derind for at finde ud af hvad det var.

Jeg overhører så nogle, der står og snakker med to af sikkerhedsfolkene, som fortæller, at Dronningen er tilstede. :O Jeg tror vist nok, jeg får sagt til min søster, at Dronning Elizabeth skulle være tilstede i det hvide telt længere nede. Så vi går rigtig hurtigt dernedad, for man må jo ikke løbe.

Vi når næsten ned til en sort port, hvor der står en masse andre mennesker. Og så kommer hun kørende ud. Jeg når at se hende i bilen, men det gør min søster ikke. Jeg når så desværre ikke at få bevismaterialet med mig, udover jeg får et billede af selve bilen hun sidder i. Det tæller vel også? 😉

Queen Elizabeth
Dronning Elizabeth sidder i bilen og på vej hjem
Sightseeing, Kensington Gardens
Queen marks 70 years of King’s Troop Royal Horse Artillery

Nå, men vi bevæger os videre mod Harrods. Der bruger vi så noget tid inden vi går videre. Jeg må sige, at det er en flot og stor bygning, og så har den alt mellem himmel og jord. Kan godt forstå, der er mange der tager derind for at handle. Juleudstillingen var også allerede kommet op – det var utrolig flot, men liiiige lidt for tidligt.

Sightseeing, Harrods
Harrods
Sightseeing, Harrods
Juleudstilling, Harrods
Alle veje føre til…

Efter at have vovet pelsen og spist lidt frokost på en lille café – udenfor vel og mærke! Så gik vi videre ned mod Trafalgar Sqaure. Da vi kom frem var der foruden en hel masse mennesker, også lidt underholdning. Både med folk, der var klædt ud som Pikachu, en akrobatisk mand, der fyrede op for musikken og en gadekunstner, der tegnede alle verdens flag!

Sightseeing, Trafalgar Square
Street art at Trafalgar Square
Sightseeing, Trafalgar Square
Street art at Trafalgar Square

Herefter går vi så igennem Chinatown, som havde fået pyntet fint op. Jeg ved ikke, om det ser sådan ud hele tiden eller om der var særlig anledning, men flot så det ud.

Jeg vil så sige, da vi nåede Piccadilly Circus, der blev jeg lidt skuffet. Ved ikke helt hvorfor, det kan sagtens være fordi jeg på det tidspunkt var godt mæt af de mange indtryk. Eller også var det fordi de var igang med at fikse storskærmen, det ved jeg ikke helt.

Men om ikke andet, så gik vi ned ad Regent St. som er en gade med rigtig mange butikker. Både de store kendte brands og de mindre lokale brands. Det var så fascinerende at gå der, og vi begge slugte bare det hele til os. Så inden vi så os om, var vi kommet ned til Oxford Street. :O

Det vil så sige, at vi ikke var så langt væk fra hvor vi boede. Så den plan vi havde om at finde et sted nede ved Piccadilly Circus droppede vi, og i stedet fandt vi et sted i nærheden af hotellet. Det blev så Bella Italia, hvilket var meget hyggeligt og rigtig fin mad.

Da vi kom tilbage til hotellet, kiggede vi selvfølgelig på vores mobiler, som kunne fortælle os, at vi havde gået omkring 17,5 km denne dag. Det var alligevel godt gået. 🙂

Sightseeing, Trafalgar Square
Trafalgar Square
Sightseeing, Trafalgar Square
Trafalgar Square
Sightseeing, China Town
China Town
Sightseeing, China Town
China Town
Sightseeing, Piccadilly Circus
Piccadilly Circus
Sightseeing, Piccadilly Circus
Piccadilly Circus

I næste indlæg tager jeg dig med til Grækenland, nemlig Mama Mia – The Musical. 😉

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.