På vores 2. dag i London skulle vi til “Harry Potter land” i London. Altså den berømte nye tur til Hogwarts og The making of Harry Potter i Warner Bro Studio lidt uden for London centrum.

Jeg havde købt billetterne hjemmefra, for det bliver man nødt til ellers er det ikke sikkert du kan få en indgangsbillet. Vores billetter blev endda også rykket til et senere tidspunkt end først angivet, da der ikke var flere ledige billetter. Så vi skulle afsted fra Victoria Station kl. 14.00 og så ville vi være derude omkring kl. 16.00.

(Læs mere om stedet og billetter)

Vi havde tre timer til at gå rundt i studiet og se alt – lige fra scenografien til rekvisitter til kostumer. Der var små videoer over det hele, hvor folk bag filmen og skuespillere fortalte om enten scenen, rekvisitten e.l. Der gik også folk rundt på stedet og fortalte om det hele. Hvis det var en rekvisit, så fortalte de ikke kun om den men demonstrerede også hvordan den virkede. Der var ikke den ting, scene eller rekvisit man ikke så.

Vi startede med at se hvordan det hele startede og hvor hurtigt den første film tog hele verden med storm. Herefter blev vi mødt af Harry, Hermione og Ron på en storskærm som fortalte lidt om hvad der var os i vente. Det hele sluttede af med, at skærmen gik op og man så døren til the grand Hall. Dem der havde fødselsdag åbnede dørene og så var der en guide som fortalte om spisesalen og herfra gik man rundt på egen hånd.

Der var også noget at prøve, så man virkelig kan udleve drømmen om at blive en del af hekse- og troldmandsverdenen. Man kunne fx prøve at flyve på en kost gennem London, prøve kræfter af med en tryllestav eller sidde i en kupé i Hogwarts Express. Vi fik selv kun prøvet den sidste del.

Halloween i “Harry Potter land”

Her i oktobermåned kunne man også se The Deathly Hallows (red. dødsregalierne) samt få lov til at kæmpe imod dem. Imens vi var der, så vi den lille forestilling to gange. Det var ret sjovt at se, og det var både børn og voksne der gjorde sit for at bekæmpe de onde. 😉

I dette område var der også en café, hvor man enten kunne spise sin medbragte mad eller købe noget. Der var også mulighed for at købe en Butterbeer eller en butterbeer is. Vi prøvede ikke noget af det, for køen var lang og så havde vi vores egen mad med.

Det lille show med dødsregalierne foregik udenfor. Det havde regnet det meste af dagen og det var nu blevet tåget, sådan rigtig engelsk vejr. Men det passede også bare så perfekt, det var ligesom med til at sætte den rigtige scene og stemning. Man kunne også her se Night Express bussen, de store skakbrikker, Harry Potters “hjem” samt Voldemorts hjem.

Herefter gik man ind i Technology Room, hvor man kunne se hvordan man fx byggede Hogwarts og alle de animerede karakterer samt scenografien. Der hang også billeder rundt omkring, der viste scenen, som den var tænkt. Og det var altså folk, som havde siddet og malet det, så det var nemmere for instruktøren og produceren at se scenen for sig.

Tilbage til den virkelige verden igen

Da vi var færdige med turen, snurrede mit hoved rundt og rundt, fordi der havde været så mange indtryk på én gang og på så kort tid. Vi var i hvert fald godt trætte, da vi sad i bussen på vej hjem. Vi landede på Victoria Station igen ca. kl. 20.30. Det gik lidt hurtigere hjem end derhen. 😉

Både på turen derud og hjem, viste de filmene fra Harry Potter-serien. Så virkede turen heller ikke så lang, især ikke for de små. Det var dog ikke sådan, at man kunne nå at se en hel film, men meget fin underholdning.

Hvis du bare er en lille Harry Potter fan eller har børn, så skal du helt sikkert tage turen forbi Warner Bro Studio og komme ind i Harry Potters verden. Det er helt sikkert alle pengene værd!
Husk at bestille hjemmefra og jeg kan kun anbefale at tage billetten inkl. transport.

Vil du se mere derfra? Her er en rundvisningsvideo fra min tur i “Harry Potter land”

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.