Fredagen i efterårsferien stod på shopping i Westfield og Mamma Mia The musical.

Westfield London er et stort shoppingcenter, ligesom vi kender dem herhjemme. Det er meget lig med Fields, bare meget større! Der er alt fra boligindretning til mode til madoplevelser. De har simpelthen alt her. De har både de dyre brands fra hele verdenen til de lokale (og billigere) butikker til en hver smag. Der er jo også over 300 butikker at vælge imellem. 😉

Jeg havde en plan om, at jeg her ville være heldig at finde noget, som jeg kunne bruge. Fx nogle nye bukser, kjoler eller nogle nye sneakers. Men det var næsten ligemeget hvilken butik jeg gik ind i, så fandt jeg ikke noget til mig selv. Havde ingen problemer med at finde noget til andre!

Jeg blev dog lidt stædig efter min søster allerede havde fundet noget til sig selv. Jeg ville bare have et eller andet med hjem. Så efter at have været gået rundt i centeret i flere timer, gik jeg derfra med en ny ring og tre cd’er. Men det var jo bedre end ingenting.

Mamma Mia the Musical

Om aftenen skulle vi ind og se Mama Mia The Musical. Og jeg må bare sige, det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Til jer som ikke har set teaterstykket men har set filmen, så er de utrolig tro mod hinanden.

Det var næsten ligesom at se filmen for sig, bortset fra et par ekstra sange, der var blevet puttet ind i stykket. Og så var der også lige skruet op for humoren og de seksuelle undertoner i stykket – det hele var bare med til at gøre forestillingen endnu bedre.

Alle skuespillerne var virkelig sjove og gode! Og jeg synes ikke personligt, at de overspillede rollerne. Måske var Donnas datter, Sophie, en smule i overkanten, men det var ikke noget der ødelagde showet på nogen måde.

Sophie’s forlovede, Sky, og hans venner, syntes både min søster og jeg, var ikke kun gode, men virkelig pæne at se på og så kunne de nogle moves deroppe på scenen.

Vi sad også ret godt. Da jeg var inde for at lede efter billetter, så fandt jeg nogle på gulvet. Så vi sad yderst på tredjesidste række. Inden jeg købte billetterne, havde jeg bl.a. hørt, at billetterne var dyre, når man købte dem hjemmefra og at man kunne være heldig at købe billetter ved stedet til billigere penge.

Men jeg valgte at købe dem hjemmefra. Jeg gik ind på londonmusicals.dk, hvor man kan se alle de forestillinger der er i London på nuværende tidspunkt. Jeg gik ind på Mamma Mia og så på hvilke dage der var billigere billetter og selvfølgelig plads. 😉

Det blev altså fredag og billetterne kostede 299kr. pr. stk. Det synes jeg ikke var dyrt, så derfor købte jeg dem over nettet. Jeg kan i hvert fald godt anbefale at gå ind på siden og se hvad de har af tilbud. Og hvis du ikke ved hvilken forestilling du gerne vil ind og se, så kan jeg virkelig godt anbefale Mamma Mia the Musical. Den er simpelthen fænomenal!

Mamma Mia, Novello Theater
Mamma Mia, Novello Theater

Mamma Mia, Novello TheaterMamma MiaMamma Mia, Novello TheaterMamma Mia, Novello Theater

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.