Julen 2018 har budt på mange hyggelige stunder med venner og familie. Jeg har været til julefrokoster af 3 omgange. Jeg har været ude at julehygge med to af mine veninder, bl.a i Tivoli og se juleudstillingen. Jeg har været til julekoncert. Og naturligvis holdt jul med min familie.

I år holdt jeg jul sammen med min søster og Bedste. Det lyder ikke af mange, og det er det heller ikke. Men større er min familie sådan set heller ikke. Det var en rigtig hyggelig juleaften med god mad og flotte gaver.

Gennem hele min barndom har jeg aldrig haft en juleaften med mange mennesker, så det er ikke nyt for mig. Men det var for især min søster. Da hun var på vej hjem, sagde hun, at det havde været en virkelig hyggelig juleaften. Mere kan man ikke forlange. 🙂

De efterfølgende juledage stod på afslapning. Ingen julefrokoster i år. Til gengæld tog min Bedste og jeg i biografen 2. juledag. Det var ret rart med et lille afbræk, og så havde vi sådan set hele salen samt biografen for os selv.

Julen 2018
Julen 2018
Julen 2018
Julen 2018

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.