I januar startede jeg et nyt job, som var på deltid. For en lille uges tid siden fik jeg så tilbudt en fuldtidsstilling, som jeg underskrev. Nu er det officielt, den 1. marts startede jeg på fuldtid.

Nu er det officielt
Jobsamtale

Jeg var til samtale kort før jul til stillingen “International Marketingkoordinator”. Men jeg fik desværre ikke jobbet, da jeg ikke havde så meget ledererfaring. Jeg fik dog et opkald fra rekrutteringsbureauet, at de var stadig interesseret i mig og havde måske en anden stilling.

Jeg bliver så kaldt ind til samtale kort efter nytår for at høre om de nye muligheder. Samtalen gik rigtig godt og de havde en stilling, som var på deltid. Da min dagpengeperiode var ved at rinde ud, så sagde jeg. Det kunne i det mindste hjælpe med at forlænge min dagpengeperiode.

Den 21. januar startede jeg så på deltid – tre dage om ugen. Men de andre dage skulle jeg så stadig sende ansøgninger, da jeg var på supplerende dagpenge. Det endte så også ud i, at jeg kom til jobsamtale til en anden stilling, og det satte gang i tingene. Dagen før jeg skulle samtale lå der en kontrakt til en fuldtidsstilling klar.

Ugen efter skrev jeg så under på en kontrakt med arbejdet. Og som sagt, så startede jeg på fuld tid den 1. marts. 😀

Det er hos BEVOLA i Ringsted, hvor jeg skal hjælpe især salgsafdelingen med at markedsføre produkter på diverse online medier. Derudover skal jeg være med til at brande virksomheden især på det digitale marked. Virksomheden sælger og producerer udstyr til lastbiler. Og folk som kender mig, tænker det er lidt komisk, at jeg nu arbejder med lastbiler. 😉

Jeg glæder mig nu til at komme rigtig i gang, for der er masser at lave. Og ikke mindst spændende at lære nye ting og områder at kende. Det bliver en god udfordring og kollegerne er så søde og hjælpsomme. Så det skal nok blive godt!

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.