I onsdags var jeg inde og opleve min første operette. Jeg så “Flagermusen” inde i Operaen. Og det var lidt af en oplevelse.

Flagermusen

Jeg kender “Flagermusen”, da jeg har set den på film rigtig mange gange. Og jeg tænkte, at hvis jeg skal ind og se en opera eller operette, så skal det være noget som jeg kender i forvejen. I hvert fald den første gang. Så kan man altid bygge på. 🙂

For det første var jeg spændt på at se en operette/operastykke. Og for det andet var jeg spændt på at se, hvordan de havde valgt at dreje historien eller stykket på en teaterscene. Jeg må sige, de havde gjort et meget godt arbejde.

Altså skuespillerne var virkelig gode og nøj, hvor kunne de synge. Og så havde de moderniseret omstændighederne og teksterne lidt. De havde så prøvet at gøre stykket lidt mere humoristisk, hvilket også var fint. Men jeg synes f.eks. at historien, som jeg kender, er humoristisk nok, så det behøvede ikke at blive mere humoristisk.

Jeg vil sige, at jeg sad tilbage med en lidt “hmm”-fornemmelse. Men det har da ikke holdt mig fra at ville ind og se mere. Og jeg er slet ikke ked af, at jeg har været inde og se den. Fordi det var en oplevelse!

Men det kan sagtens være, at når man kender historien så godt som jeg gør, så når man ser en anden fortolkning kan det godt ende med en lidt “hmm”-fornemmelse. Sådan har jeg det i hvert fald også, når jeg ser en film efter at have læst bogen først. Det kender du sikkert også. Sådan er det bare nogle gange.

Jeg vil dog sige, at jeg ikke blev skuffet. Det var fantastisk at se og høre det live med den gode energi på scenen. 😀

Flagermusen
Flagermusen

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.