I går var som de fleste dage i april. Den var kold med blå himmel og masser af solskin. Masser af mennesker på gader og stræder for at nyde hver solstråle der kom ned. Med andre ord en smuk forårsdag på en historisk dag.

En smuk forårsdag

Jeg synes, det er lidt mærkelig, at en dag som i går besatte tyskerne Danmark for 79 år siden, var jeg for første gang inde og se den berømte kirsebærallé på Bispebjerg Kirkegård. Det var mærkeligt på den måde, at man nu 79 år senere går frit rundt uden bekymring og angst for hvad der nu ville ske. Ikke fordi vi i dag går ubekymrede rundt, men det er på en anden måde.

Samtidig var det også første gang i 12 år, at jeg var forbi hvor min Olde og Oldefar ligger begravet. To mennesker, som rent faktisk kæmpede imod krigen og tyskerne. Det rørte mig på alle mulige måder, også mere end jeg måske lige troede, det ville.

Kirsebærallé

Angående kirsebæralléen havde jeg ikke været der før. Men jeg har set billeder og videoer derindefra, og jeg ville bare gerne opleve det. Hvilket så blev i går. Hvis jeg skal være ærlig, så blev jeg faktisk en lille smule skuffet. Ikke fordi det ikke var flot med de smukke lyserøde blomster. Fordi jeg troede alléen var længere end den var.

Den er helt klart anbefalelsesværdig. Og hvis du heller ikke har været derinde og se det, så skal du helt sikkert gøre det. Men hellere have sine forventninger nede på næsten nul og bliv positiv overrasket, end at blive lidt skuffet som jeg. 😉

Rigtig mange mennesker er i disse dage forbi kirkegården for at få en lille bid af forårsfornemmelsen. Også rigtig mange fotografer og bloggere havde fundet vejen derind, for at få det perfekte billede. Der var flere, som prøvede at få det perfekte billede. Nogle lykkedes og andre var mindre heldige.

Dog vil jeg sige, at selvom jeg var lidt skuffet, så gjorde vejret og de smukke træer mig i godt i humør, måske bedre end da jeg ankom.
Alt i alt en smuk forårsdag!

En smuk forårsdag
En smuk forårsdag
En smuk forårsdag

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.