Thorvaldsens museum

I går var jeg på Thorvaldsens museum. Det var første gang, jeg var derinde. Hvis jeg har været der tidligere, kan jeg i hvert fald ikke mindes det.

Det er et forholdsvist stort museum med forskellig slags kunst. Der er skulpturer og malerier af Thorvaldsen egen kollektion, og fra andres kollektioner. Man kan i hvert fald ikke se det hele på en time. 😉

Thorvaldsens museum
En liggende løve

Der er mulighed for at få en guidet tur eller tilkøbe sig en audio-guide, som fortæller dig om og historien bag værkerne.

Et virkelig flot museum med højt til loftet, og gør dig selv en tjeneste, når du tager derind at kigge op i loftet. Du får måske lidt ondt i nakken, men det er det hele værd!

Loftene er forskellige og utrolig flot dekorerede med masser af farver og figurer. I én af de mange gange, var loftet som en nattehimmel. Det var så dramatisk og fantastisk på samme tid.

Derudover så var der også forskellige skulpturer, både store og små. Og når jeg siger store, så mener jeg gigantiske! Men altså de detaljer, som kunstnerne har formået at få med i marmoret var helt utroligt. Man kunne ligefrem fornemme, at det har været rigtige mennesker – eller i hvert fald nogle af dem. 😉

Gør dig selv den tjeneste at tage derind og studere det hele. Jeg skal helt klart derind igen, for jeg nåede ikke det hele.

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.