Som jeg skrev i sidste uge. Tog jeg på ferie til det dejlige og solrige Gran Canaria for at få slappet af og samle energi til det næste stykke tid. Derudover skulle jeg også bruge ferien på at være sikker på min beslutning. Om det var den rigtige beslutning at tage.

Mange af jer har nok gættet det. Mandag, da jeg kom tilbage fra min ferie, gik jeg ind til min chef og fortalte, at jeg stod ved min beslutning om at stoppe i FSR – danske revisorer fra årsskiftet, den 1. januar 2017. Jeg vil sige, at den torsdag, da jeg sendte min opsigelse følte jeg mig allerede lettere, som om jeg blev 10 kg lettere. Men da det endelig blev en realitet, var jeg endnu mere lettet og glad for min beslutning.

Fra beslutningen til offentliggørelsen

Der var ingen der vidste noget udover mine to chefer. Og det skulle ud om tirsdagen til resten af huset. Men der skete desværre det kedelige, at om tirsdagen bliver to af mine kollger opsagt. Vi mente derfor ikke, det var på sin plads, at det også skulle offentliggøres, at jeg havde opsagt mit job. Hvilket jo egentlig lyder lidt mærkeligt, når jeg tænker tilbage på det. Men det gav mening på det tidspunkt.

Vi havde julefrokost om fredagen, og det var stadig ikke kommet ud. Der var kun et par enkelte kolleger, der kendte til det. Jeg gik derfor ind til en af mine chefer og spurgte hvornår det ville blive offentliggjort. Fordi jeg gad godt, at det var ude inden julefrokosten senere den dag.

Vi skriver så sammen det lille indlæg til intranettet og så var det ude. Det var også en dejlig følelse for mig. For nu skulle jeg ikke længere gå og holde på det, for en hemmelighed var det jo ikke.

Folk var glade på mine vegne…

Det der nok kom bag på mig, og så alligevel ikke når jeg tænker over det. Det var, at det rent faktisk ikke kom bag på mine kolleger, at jeg havde sagt op. De har åbenbart også kunnet mærke det på mig.

I de næste par uger kommer jeg mere og mere tilbage til mit “gamle jeg”. Jeg var blevet mere glad og var ikke så træt mere, der var ikke længere noget som jeg ikke kunne klare. ? Det var også noget som både mine kolleger, venner og familie kunne mærke.

Jeg var til en anden julefrokost senere i decembermåned, hvor rigtig mange af gæsterne, som jeg kun ser to gange om året, kom over til mig og sagde, “hvor ser du godt ud!” Som om jeg ikke havde gjort det tidligere. Men nu forstår jeg, hvad de mente med det. Og det kom faktisk også lidt bag på mig. Folk som jeg ikke ser så tit, faktisk også har kunnet mærke, der var noget galt med mig. Og jeg har virket træt på en eller anden måde.

Der var én der sagde, nu var jeg ikke længere hvid i hovedet. Jeg havde fået farven tilbage i ansigtet og mine øjne var begyndt at stråle igen. Det har taget en lille smule pusten fra mig. Samtidig var det også en bekræftelse i, at jeg havde taget den rigtige beslutning.

Hvad tager jeg med mig?

Nu skal det ikke lyde sådan, at jeg overhovedet ikke har været glad for at arbejde i FSR – danske revisorer. For det har jeg!

Jeg har lært rigtig meget, og især da jeg kom under vingen på den adm. direktør. Jeg har lært rigtig meget af hende og ikke mindst om mig selv. Hun gav mig chancen for at bevise mit værd. Hun gav mig også nogle store ansvarsområder, især FSR Studerende, hvilket har været med til at give mig selvtillid og troen på, at jeg godt kan mit arbejde og at jeg er god til det!

I den tid jeg var i direktionssekretariatet udviklede jeg mig allermest både professionelt og personligt. Det er jeg mega taknemmelig for.

Nå, men den 21. december 2016 blev min sidste arbejdsdag i FSR – danske revisorer. Det var dagen før sidste arbejdsdag inden juleferien for de fleste. Det var en lidt mærkelig dag. Det føltes også lidt som om, at mange af mine kolleger ikke lige helt var med på, at det var min sidste dag og jeg ikke kom mere ind på arbejde.

Det var ikke alle jeg nåede at sige farvel til, og sådan er det jo. Men de fleste fik jeg dog sagt farvel til samt god jul og godt nytår. Og ellers er der jo det der Facebook og LinkedIn, som gør, at man kan følge hinanden og se hvad der sker…det er faktisk ret smart.

Den person eller de personer, som har fundet på det her, har jo været geniale – hvis du ikke allerede er der, så kan jeg godt anbefale det. ?

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.