I søndags, den 1. oktober, holdt jeg en lille surpriseparty for min Bedste, da hun fylder 70 år.

Jeg har i lang tid gerne villet lave noget specielt når hun fyldte 70. Enten ved at holde en fest eller give hende en gave såsom en rejse til Italien. Men efter noget tid i tænketanken, fandt jeg frem til, at jeg ville holde en surprise fødselsdag.

Meningen var, at hun slet ikke skulle vide noget om det, men sådan blev det ikke helt.

Hun havde grublet i lidt over et halvt år over hvad det var hun skulle gøre, når hun bliver 70. Skulle hun holde en middag, frokost eller brunch? Hvem og hvor mange ville hun have med? Og hvor skulle det holdes – ude eller hjemme?

Da jeg havde hørt på den samme gammel sang et par gange, valgte jeg at sige til hende, at jeg havde planlagt en surprise fødselsdag for hende. Så vi aftalte, at hun vidste hvilken dag og tidspunkt det ville blive afholdt, men heller ikke andet. For noget skulle være en overraskelse. 🙂

Nu gælder det så planlægningen

Nu stod jeg så med alle disse spørgsmål, som hun havde stillet sig selv og os andre. Men med lidt hjælp fra min søster finder jeg meget hurtigt ud af det hele.

Jeg sender allerede invitationer ud i juni, for at være sikker på, at alle fik den inden sommerferien. Jeg kunne også godt have sendt den ud efter sommerferien, men igen for at være sikker på, at alle hendes venner kunne komme følte jeg, jeg blev nødt til at sende dem ud tidligt. Også fordi de fleste spurgte ind til hendes fødselsdag løbende.

Med lidt hjælp finder jeg også ud af hvor det skulle holdes. Nemlig i vores gamle hjemby Karlslunde. Jeg booker os ind på Fortet Café og Restaurant. Så nu var det hele ligesom på plads.

Surprisefødselsdag

I dagene op til den 1. oktober, begyndte hun så småt at spørge ind til det. Og der var et par gange, hvor jeg var lige ved at falde i fælden, men jeg nåede at stoppe mig selv i tide. 😉

Så blev det søndag d. 1. oktober og Bedste havde været oppe siden kl. 6, fordi hun var spændt og nervøs over hvad der skulle ske. Vi gjorde os klar og satte os ned i bilen. Jeg valgte at køre en lille omvej hen til der hvor det skulle holdes, for at hun ikke skulle få mistanke om hvor vi skulle hen.

Ca. kl. 11.05 holder vi uden foran stedet, og idet hun ser nogle mennesker stå indenfor giver det et helt sæt i hende, og så begynder hun at græde. Hun får samlet sig og vi bevægede os hen mod restauranten. Men så begyndte hun at græde igen, da hun så dem stå derinde og vinke til os.

Det var virkelig ikke noget hun havde regnet med, og slet ikke med så mange mennesker. Også selvom, det rent faktisk er de samme mennesker, hun gerne selv ville have inviteret til fødselsdag.

Jeg havde fået samlet venner, gamle kolleger og familie til dagen, som alle havde holdt på hemmeligheden (minus 2 personer 😉 ). Men hun blev meget glad for at se dem alle sammen og hun sagde, hun ikke ville ønske det være anderledes.

Et eller andet sted, så kom det også lidt bag på gæsterne, at hun blev så overrasket som hun gjorde. Det gjorde det også på mig. Jeg har aldrig set hende sådan – altså ved siden af sig selv – men det var simpelthen også bare så fantastisk at få lov til at opleve. Og så i disse historiske omgivelser.

Der blev serveret et stort lækkert brunch bord med alt – ligefra pandekager med sirup til krabbesalat til ratatouille.

Alt i alt blev det en uforglemmelig dag for hende. Og jeg er ovenud lykkelig over at kunne give hende en sådan gave, for det synes jeg hun fortjener. Men samtidig også ret glad for, at jeg kunne overraske hende på denne måde og så få lov til at se hendes reaktion var simpelthen det hele værd. 😀

Den 3. oktober

I dag er så hendes rigtige fødselsdag og det skal jo også fejres. Vi lagde ud med morgenbord med balloner og flag. Og sluttede af med noget god mad på Restaurant Flammen i Roskilde samt filmen “Borg”.

Indimellem lykkedes det både min søster og jeg at overraske hende lidt mere. Først med pyntet bord og så med en gave, nemlig en ny pung og parfume. Igen en rigtig hyggelig dag! 🙂

Men nu sker der så ikke noget før om 10 år. 😉

Isabell Valentin Pedersen

Jeg elsker at opleve nye ting og steder både i udlandet og hjemme i DK. Derudover har jeg en stor passion for sociale medier og markedsføring.

Du vil måske også kunne lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.